Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan férfiról, akinek viszonya van valakivel, és mégis mindent megtesz a feleségeert?
Mindenbe besegít,figyelmes, viragokat vásárol,látszólag egy mintakapcsolat,mégis évek óta csalja a nőt,aki mit sem sejt.mi lehet az oka akkor a megcsalasnak?
Szeretheti a feleséget?
És igen,én vagyok akivel megcsalja,és szeretnem már öt elfelejteni,kiabrandulni.vagy ha ennyire figyelmes vele,és ,,csak,, csalja,akkor nem is akkora szemét???
Lehet hogy 21 dikk század van de én ismerek olyat akinek már nagyon a gyerekei és ugyanezt csinálta...!
/én voltam a szerető/.. mintha én lettem volna a feleség..nem is tartott csak pár hétig rögtön kivágtam az első ilyennél. Azóta már van egy ágyasa, vitt is haza ágyipoloskát :DDD gondolom valamelyik motelből.:DDD
Asszony elnézi mert ő keresi a pénzt /a pasi/, szex sz.r otthon, nem is igen van, asszony is félrement..már rég, el is költöztek aztán vissza egyik sem enged a házból..
Gerinctelen szemétládának neveztem aki mindkettőnkkel szemben tisztességtelen. Azóta is megy otthon az üvöltözés amúgy. Okos ember, na. Vannak emberek akik gyávák lépni és buták, ill. esetekükben két kézzel kapaszkodnak életük munkájába..végül is valahol érthető. Én mondtam neki hogy fizessen be egy qurvához ők nem lelkiznek!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!