Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az előjelei annak, ha egy férfi már nem boldog a kapcsolatában és más nőre vágyik? Észrevehető és kivédhető, ha rövidesen félrelép/beleszeret másba?
Azért ha nem boldog annak vannak jelei.
Latni fogod rajta.Tavolsagtarto lesz veled is.
Az h masra vagyik?
Egy ember xy ido utan vagyni fog masra hiszen mindenki megunhato
az hogy valaki enged e a dolgonak v sem az mar csak a parodon all.
Elore megjosolni sajnos nem lehet
De ha felmerul benned h felrelepne mar gondok vannak
Nem bizol benne igy semmi ertelme rágodni
Szakits mert csak felemészted magad
1# bocsássák már meg, hogy boldog akarsz lenni.. a házasság a legellehetetlenítőbb dolog a világon..
a rossz házasság rabság.. hogy a kérdésre is válaszoljak nem foglalkozik veled és nem is nagyon érdekled, na ott..
Aki figyelmes az érzi, hogy valami nincs rendbe. Nem figyel úgy rá, ingerlékenyebb, türelmetlenebb... ezek lehetséges tünetek. Vagy sokszor elkalandozik.
Helyzet függő lehet-e, vagy érdemes-e menteni a helyzetet.
Nekem erre 1 módszerem van. Bizalmas baráti viszony kialakítása a másikkal. Háttérbe küldöm az egóm, és tudomásul veszem nem csak mi létezünk. És barátként kezelem a problémákat. Tehát ha rosszul érzi magát velem elmondhatja, megbeszélhetjük.
Logatta az orrat,ingerult volt,latvanyosan szenvedett otthon.kerdezesre persze mindig azt mondta h minden rendben,de ereztem h baj van sak nem tudtam segiteni,mert nem mondta meg.
Vegen mar csak szamra adott puszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!