Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi ilyen, ugye nagy a valószínűsége hogy nem változik, és ilyen lesz a következő kapcsolatában is?
47 évesen? Hát, ja...
10 év, és már bácsi lesz kb. :D
Ha 17 éves lenne, akkor azt mondanám, hogy változhat.
47 évesen már nem fog.
21/L
Az emberek nem változnak, a ritka kivétel pedig csak erősíti a szabályt, az is csak trauma vagy hasonlóan erős hatás miatt változhat meg valamelyest.
Én anno, ifjonti koromban megütöttem életem szerelmét, mert megcsalt, majd a képembe vágta, h megérdemeltem. Azonban ez sem lett volna indok arra, h megüssem. Többé nem ütöttem meg nőt, azóta eltelt 17 év és a jelenlegi párom többek szerint néha megérdemelné, ahogyan viselkedik.
De nem. Én ebben változtam, ill. sztem sosem voltam olyan, aki megüt egy nőt. Akkor, abban a helyzetben az volt a kivétel, tehát nem is változtam.. :-)
Nemreg volt egy parom ,Ô 50éves volt. Igaz ô jol bànt a pénzével ,megbizhatô vol . kb két honapig birta ,hogy nem pial. Aztan folytatta ,hétvégente ugyan ugy nagyon berugott és elég bunko volt. Egy darabig kitartottam mellette ,aztan szakîtottunk. Baràtok maradtunk.
Ennyi idôsen igen csekély az esély arra ,hogy vàltozik.
n25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!