Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi az előző kapcsolatában többször is megütötte a barátnőjét (nem ok nélkül, de ezt most hagyjuk), akkor várható, hogy a következőt is meg fogja? Vagy ez partnerfüggő?
Várható, mert én pl. soha nem ütöttem meg nőt, mert engem nagyon úgy nevelt apám, hogy a nőket nem bántjuk. Tehát velem soha nem is fordult elő egyik kapcsolatomba sem.
Viszont ismerek jó pár olyan embert aki néha odaüt vagy megpofozza, rosszabb esetben meg is veri a barátnőjét, főleg amikor részeg, és ezekkel már nem először fordul ez elő, nem kizárólag egyetlen kapcsolaton belül.
"Nem ok nélkül"
Ez hülyeség. Semmi, ismétlem semmi nem lehet indok arra, hogy akár a férfi a nőt, akár a nő a férfit megüsse. És igen, várható, hogy a következő partnerét is verni fogja. Az ilyet messzire el kell kerülni.
Jó eséllyel. A partner megütésére elegendő ok ugyanaz, mint bármely más ember megütésére: a jogos önvédelem. Tehát ha késsel jön nekem, vagy mondjuk meg akar erőszakolni, lefog, stb. akkor jó eséllyel ütök/rúgok, és nem a "drágám, szerintem fel kéne tárni a mélyebben fekvő okait a köztünk feszülő ellentéteknek" szöveget fogom nyomni.
Minden más esetben: ha megcsal, ha hazudik, ha piszkál, ha kritizál, ha idegesít, ha kiabál stb. nem üthetem mag a párom, ahogy senki mást sem. És ő sem üthet meg.
N/30
Hülyeség.
A régebbi volt hogy én is lepofoztam, mert ráfért.
A mostanit sose bántottam, mert nem olyan.
Az a baj, hogy a nők sose ismernék be, hogy van közöttük nem egy, aki igényli.
Haverom már 10 éve él így egy nővel, félévente jól megagyalja aztán megnyugszik a nő.
Nem olyan fekete fehér ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!