Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bűntudatom van! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűntudatom van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Röviden egy idősebb emberrel voltam együtt neki felesége és gyereke is van. Én 18 éves vagyok. Ugyanúgy enis bűnös vagyok de nekem se párom senkim sincs. És nem tudom hogy elmondjam e a feleségének vagy inkább ne.
2020. febr. 26. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
87%

Komolyan elakarod mondani a feleségének hogy megcsalta veled? Nehogy mással is megcsalja? Miért érdekel téged ha megcsalja.mással is a felesègèt? Akkor nem.zavart mikor téged kezelgetett?

Nem a te dolgod elmondani... Már böven kivetted a részed a dolgokbòl....

2020. febr. 26. 19:19
 12/73 anonim ***** válasza:
71%
Ha én lennék a feleség helyében, szeretném tudni, mit tett a férjem és milyen ember valójában. Ha jobb lenne a lelkiismeretednek, hogy elmondod, akkor tedd meg, bármennyire is aljas dolog.
2020. febr. 26. 19:21
 13/73 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést mert nem tudom, hogy elmondjam e vagy inkább ne. Nem tudom miért érdekel még mindig. De igaz már nem az én dolgom
2020. febr. 26. 19:23
 14/73 A kérdező kommentje:
Igen aljas dolog lenne, de az is ha nem mondom el
2020. febr. 26. 19:24
 15/73 anonim ***** válasza:
67%

Nem a te dolgod, ne mond el neki. Valószínű a feleség tudta.

Nem bűntudatod van, hanem fáj, hogy lepattintott, mert szereted. El fog múlni idővel. A bosszútól pedig csak rosszabb lesz, nem jobb.

2020. febr. 26. 19:26
 16/73 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy tudná! Kérdeztem is tőle hogy a feleséged nem kérdezi meg egyszer se kivel irkálsz annyit. Azt mondta erre hogy mindig kitalál valamit. A telefonján a kódot is mindig megváltoztatja. Volt hogy beszéltünk telefonon is mikor otthon volt de a felesége és a gyereke aludt már akkor
2020. febr. 26. 19:29
 17/73 anonim ***** válasza:
82%

Ne tálalj ki,a sors megoldja.Tanulj ebből és máskor ne tegyél ilyet,márcsak magad miatt se.

Azért pattintotte,mert beleszerettél?

2020. febr. 26. 20:06
 18/73 anonim ***** válasza:
80%

Nyugodtan pontozzatok le, de én, mint megcsalt feleség, hálás volnék, ha tudnám, hogy mi történt.

Nem mondanám, hogy megköszönném a kérdezőnek és azután öribarik lennénk, de akarnám tudni. Ha egyébként nem sejtettem az egészből semmit, jó volna, ha valaki felnyitná a szememet.

Más kérdés, hogy a pasi ezt mennyire nézné jó szemmel és nem lenne-e belőle nagy csetepaté.

2020. febr. 26. 20:17
 19/73 A kérdező kommentje:
Hát ez úgy történt hogy beszélgettünk. Én megsértődtem valamin. Nem vettem fel neki a telefont. És mondta hogy most nyitottam fel a szemét. Elrontotta a dolgokat és nem szeretne velem többet beszélni. Ezen is kiakadtam de aztán hagytam az egészet ez úgy január közepe táján lehetett. Azt követően minden nap ugyanúgy megkérdezte hogy miújság velem.
2020. febr. 26. 20:18
 20/73 anonim ***** válasza:
78%
Egy naiv kislány vagy. Széditett, beadtad a derekad, aztán meg dobott. Most meg bosszút akarsz rajta állni. Inkább vond le a tanulságot az egészből. Leckének jó volt.
2020. febr. 26. 20:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!