Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bűntudatom van! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűntudatom van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Röviden egy idősebb emberrel voltam együtt neki felesége és gyereke is van. Én 18 éves vagyok. Ugyanúgy enis bűnös vagyok de nekem se párom senkim sincs. És nem tudom hogy elmondjam e a feleségének vagy inkább ne.
2020. febr. 26. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
100%
60-as, gyönyörű és igaz. Amit írtál és amilyen ember vagy.
2020. márc. 19. 20:14
 62/73 A kérdező kommentje:
A terhességi tesztet nekem szánta. Csak beteg lett és otthon kellett maradjon. Gondolom így akadt rá a felesége. Tényleg gyönyörű amit a 60as írt, és ugyanúgy én is beleszerettem. És nem akartam neki rosszat. Ha nem kerül elő a teszt, nem derül ki soha felőlem legalábbis
2020. márc. 19. 20:22
 63/73 anonim ***** válasza:
78%

Ja igen, nagyon szepnek5 tűnik te meg egy tundernek.

De én egy ilyen ember mellett elek,amilyenbe te szerelmes vagy.

Úgy hívják hogy nárcisztikus.

Nézz utána.

Igen most azt mondja szerelmes a feleségébe. Sosem szerelmes senkibe csak magába. De nagyon jól eladja magát, ő a szerelem istene...

Rómeó...

Ha jót akarsz valakinek, az legyen a felesége, és mond meg neki, hátha hamarább el tud szabadulni ettől a szörnyetegtol.

Az csak egy kedves szép álarc ami rajta van.

Gondolj bele, ha téged így kinozott akkor a feleségével mit művel?

Ezek mindent megtesznek az aktuális nóert hogy szép emlékeket szerezzen, de az csak neki kell.

Ne legyenek illuzioid.

2020. márc. 19. 20:26
 64/73 anonim ***** válasza:
34%

"Szerintem megutált már, hiszen keresztbe tettem neki rendesen"

Egyik szavad üti a másikat. Nem akartál ártani neki, szereted, de keresztbe tettél. Össze-vissza beszélsz, egy szavadat sem hiszem el, a teszt is meg minden. Te egy manipulativ ember vagy, aki itt ezen az oldalon is hazudik. Milyen lehetsz a való életben?

2020. márc. 19. 20:27
 65/73 A kérdező kommentje:
Nem tudtam mit tenni! Így jött ki az egész. Ha hívna akár most is mennék utána!
2020. márc. 19. 20:30
 66/73 A kérdező kommentje:
65os köszönöm a rendkívül szép válaszod. A karrieremet építem éppen. Amíg nem ismersz és nem ismered az egész történetetet ne ítélj meg úgy
2020. márc. 19. 20:31
 67/73 anonim ***** válasza:
82%

Csak a számodra jó válasz az elfogadható?

Az élet nem ilyen...

#65 vagyok ffi.

2020. márc. 19. 20:35
 68/73 A kérdező kommentje:
Lett volna esélye annak hogy terhes legyek. De szerencsére nem történt meg. Akkor is azt mondta nekem oldjam meg magamnak 18 évesen a magánorvost menjek ide oda amoda. Nem tagadom pénzt akkor akart adni de visszaadtam. Terhességi tesztet vett csak. De azt is megtalalta a felesége
2020. márc. 19. 20:36
 69/73 anonim ***** válasza:
75%

63-as, tudom hogy nárcisztikus, a foglalkozásából is kiderül. Sőt, mivel harmadjára ugyanaz a forgatókönyv, emiatt lett nekem gyanús, hogy itt nem egy tiszteletreméltó házas ember lelki vívódásáról van szó, hanem valami sokkal sötétebb dologról. Rákerestem és elég sok cikket találtam erről. A nárcisztikus ember retteg az intimitástól, annak ellenére, hogy vágyi rá. Szex-megvonással büntet, de ez még nem lenne olyan fura, én is az a fajta nő vagyok, aki képtelen szexelni, ha megoldatlan konfliktus van, tehát elég sokszor élek ezzel a fegyverrel, ha nem is szándékosan. A nárcisztikus viszont valamiért akkor is ellöki magától a másikat, ha nincs semmi konfliktus, sőt, minden tökéletes. Felhergeli szexuálisan, aztán ott hagyja felhúzva és esze ágában sincs, nem csak arra, hogy kielégítse, de annyira se kell neki a nő, hogy 5 perc alatt elmenjen benne. Feltételezem ez azért van, mert csak az egójának kell az egész, magába szívja a másik rajongását és amikor jóllakik, akkor elhajítja, tovább áll, nem kell neki a macera, ami egy szerelmes emberrel jár, neki csak az imádat kell.

Én azt láttam, hogy borzalmasan szenved ettől az egésztől. Nem volt megjátszott ez a szenvedés. De azt egyre inkább kétlem, hogy az irántam érzett nagy szerelem viselte volna meg ennyire. Azt mondta ugyan, hogy nem akar fájdalmat és azért nem megy bele ebbe az egészbe, mert nem lenne vége soha. De nem akarok már ebben hinni, mert nem tudom lezárni úgy, ha azt gondolom, hogy szeret és szenved miattam. Könnyebb volt valamennyire, amíg azt vágta a képembe, hogy csak szexet szeretne. Persze akkor ezt félre is érthettem, mert azt hittem, azt akarja mondani, hogy nem érez irántam semmit. És az, hogy nem hajlandó velem tovább lépni, mégis egybevág azzal, amit mond: veled nem szexelek, mert nem tudnék csak szexelni veled és érzelmileg nekem az nem lenne buli. Nem akarok fájdalmat. Ez egybevág a nárcizmussal: menekül az intimitástól. Nem feltétlen azért mert gonosz.

Szóval igen, most már azzal is tisztában vagyok, hogy minden alkalommal ez lenne kettőnk közt a forgatókönyv. Ha nem lenne nős, talán akkor is.

Hogy milyen a kapcsolata a feleségével, nem akarom megítélni. Mindig nagy tisztelettel beszélt róla és az az igazság, hogy valahol ez nekem szimpatikusabb, mint azok a férfiak/nők, akik keresnek valamit, amibe beleköthetnek a párjukban, aztán ezt hangoztatva lelkifurdalás nélkül csalják. Volt egy rövid kapcsolatom egy ilyen férfivel, azért gondolta jogosnak a párja megcsalását velem, mert a nő kapott egy sms-t egy férfi kollégájától azzal a szöveggel, hogy "Jó reggelt, jól aludtam." Elmagyarázta, ha ez nem történt volna meg, akkor ma nem lenne velem. És akkor csak néztem rá, mert korábban azt mondta nekem, hogy az a nő túl sokat hazudott neki és igazából ezen kívül még annyi bűne volt, hogy mielőtt összejöttek volna, lefeküdt egy olyan pasival, aki neki nem szimpatikus és nem mondta el ezt neki.

Szerintem akkor már sokkal szimpatikusabb ez a férfi ilyen szempontból, hogy nem mond kígyót-békát a feleségére, egyszerűen csak vonzódik hozzám és kész.

Kifelé harmónikusnak tűnik a családi élete. Hogy ebből mennyi a színészkedés, azt nem tudom.

De nem gondolom, hogy az én dolgom volna a feleséget felvilágosítani. Ha nem jól érzi magát a házasságban, mert esetleg ő is szenved a férje nárcizmusától, akkor elválhat bármikor. Ha meg jól érzi magát és boldog, akkor miért tenném őket tönkre? Azért mert van egy férje, aki nem hajlandó velem lefeküdni? Ugyan már!

Mondtam, legyenek boldogok, soha nem akartam nekik ártani.

2020. márc. 19. 21:02
 70/73 anonim ***** válasza:
86%
A 60-as válaszán konkrétan sírtam. Egyszer szerettem valakit én is, ennyire. Hagytam, hogy kitörölje a beszélgetéseinket... és igen, én is azért nem árultam be, mert szerelmes voltam belé. Úgy hálalta meg, hogy megforgatta bennem a kést... de már vége. Soha többé nem akarom, hogy jelen legyen az életemben, akár még köszönés szintjén sem.
2020. márc. 19. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!