Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bűntudatom van! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűntudatom van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Röviden egy idősebb emberrel voltam együtt neki felesége és gyereke is van. Én 18 éves vagyok. Ugyanúgy enis bűnös vagyok de nekem se párom senkim sincs. És nem tudom hogy elmondjam e a feleségének vagy inkább ne.
2020. febr. 26. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
62%
Életéből szállj ki és ne mondd el.
2020. febr. 27. 04:25
 32/73 anonim ***** válasza:
67%
Mint megcsalt feleség, kérlek, hogy mond el a feleségének!!!! Hidd el ha annak idején a férjem szeretője elém áll nem haragszom rá, de így haragudtam a hazudozás miatt. Aki azt írja ne mond ek, vajon volt megcsalt? Nem akarták volna tudni???
2020. febr. 27. 06:50
 33/73 anonim ***** válasza:
71%

Te nem segíteni szeretnél, csak sérti az egódat, hogy nem te kellesz és mindenféle mondvacsinált dolgok mögé bújva "állítólagos segítség" bosszút akarsz állni. Valószínüleg céloztál rá, hogy kitálalnál ezért is dobott és ezért akart lefizetni.

Nem az a gond, hogy értesítenéd a feleséget, hanem az a gond, hogy csak érdekből, bosszúból, hátsó szándékkal teszed. Miért nem értesítetted a d..gás előtt, miért csak amikor le lettél pattintva? Semmiféle segítő szándék nincs ott, ahol mosolyogva halálra dugatod magad és utána dühből olyan embernek akarsz ártani akihez semmi közöd.Te nem szeretted soha a hazug pasikádat, tipikusan az a fajta nő vagy, aki csak rombolni tud, az élet bármely területén így fogod elérni a célodat bármilyen élethelyzetben leszel. Sem téged, sem azt a férget nem tudom sajnálni.

2020. febr. 27. 08:45
 34/73 anonim ***** válasza:
10%
Igenis mond el a feleségének! Persze csak úgy, hogy ne derüljön ki, hogy te voltál a szerető. Sokkal tisztább lesz a lelkiismereted utána.
2020. febr. 27. 09:13
 35/73 anonim ***** válasza:
29%
Ne mondd el.Magad meg nyugtasd meg azzal,hogy megmentettél egy házasságot.Sok férfinek pont csak ennyi kell,hogy kiélhe a vágyait,utána pedig sokkal jobban megszereti a feleségét.
2020. febr. 27. 10:32
 36/73 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat
2020. febr. 27. 17:20
 37/73 anonim ***** válasza:
100%

" megmentettél egy házasságot."

Van olyan, aki ezt tényleg elhiszi? :D

2020. febr. 27. 18:54
 38/73 anonim ***** válasza:
24%

Hiába töröltetted a válaszom. Undorító, ahogy magyarázod az álláspontodat és támogatást akarsz kapni bosszúdhoz.

Ez a sértett egó kicsinyessége.

Hol volt a fene nagy igazságérzeted, amikor lefeküdtél egy családos férfival? Ja, akkor nem számított, hogy családos, hogy gyereke van? Ó igen, hiszen te szerelmes voltál és ez felmentést ad.

Vesztettél. A szerelmed nem téged választ. A felesége többet jelent számára, mint te. Lépj tovább.

2020. febr. 27. 19:13
 39/73 anonim ***** válasza:
100%

,,A felesége többet jelent számára, mint te."

Mondjuk én nem értem ezt a fajta felfogást sem. Pedig soha nem voltam szerető, nem jönnék össze nős férfival, de ezen tényállást hibásnak tartom. Az ilyen jellegű férfiaknak aki fontos az saját maga. Csak saját magát szereti, a feleséget egy felbecsülhetetlenül tökéletes háztartási gépnek látják némi punci funkcióval, a szeretőt meg egy tökéletes puncinak némi háztartási gép funkcióval. Gazdaságilag ,és kényelmi illetve társadalmi egzisztenciális szempintból a tökéletes időt álló háztartási gép jobban megéri. Undorodom az ilyen paliktól, ha akarnék sem tudnék szerető lenni.

2020. febr. 27. 20:05
 40/73 A kérdező kommentje:
Igen megmentem azt a házasságot ha megőrzöm ezt a titkot. De nem vagyok köteles. És én tényleg nem bosszúból csinálnám. Van egy ismerősöm akik több éve házasságba éltek gyerekkel mindennel. Csak a férje lebukott hogy volt egy másik nővel. Elvaltak és nő boldogabb hogy nincs vele együtt. És én ezen gondolkozva hoztam meg azt a döntést hogy ezt a kérdést kiírom ide. Nem bosszúból.
2020. febr. 27. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!