Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bűntudatom van! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűntudatom van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Röviden egy idősebb emberrel voltam együtt neki felesége és gyereke is van. Én 18 éves vagyok. Ugyanúgy enis bűnös vagyok de nekem se párom senkim sincs. És nem tudom hogy elmondjam e a feleségének vagy inkább ne.
2020. febr. 26. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
41%
Aljas dolog lenne szerintem. Mi 5 éve vagyunk együtt a szeretőmmel. Igaz mindketten házasok vagyunk. A különbség Ő kötődik a feleségéhez, szereti meg hát engem is. Én nem kötődöm a férjemhez, csak egy lakásban élünk. Soha nem borítanék! Tiszteletben tartom, hogy az Ő házassága jó! Ha egyszer belementél vele az intim kapcsolatba, hogy tudtad nős, legyen már benned annyi betyár becsület, hogy nem árulkodsz!
2020. febr. 26. 20:21
 22/73 A kérdező kommentje:
Én már felhoztam a dolgot hogy mi lenne ha elmondaná a feleségének. Azt mondta soha nem mondaná el. Engem is le akart fizetni. Mondom nekem nem kell a pénzed.
2020. febr. 26. 20:23
 23/73 A kérdező kommentje:
De ha jó maga a kapcsolat. Miért kell más, ezt nem értem. Meg gerinctelennek érzem magam ha nem teszek semmit
2020. febr. 26. 20:28
 24/73 anonim ***** válasza:
60%

Gerinctelen is lennél. Szólj, légy szíves. Nem rólad és a bosszúdról szól, hanem arról, hogy lehetősége legyen a tények ismeretében lépni annak a nőnek. Mindenki, aki az ellentétét tanácsolja, undorító, erkölcstelen.

Én 7 éve élek kapcsolatban, és mindenképp szeretném tudni, ha csalna a párom.

2020. febr. 26. 20:37
 25/73 anonim ***** válasza:
76%
Na majd ha házas leszel és lesz gyereked is, akkor gondolj vissza erre az időszakra. Akkor is lesznek ám 18 éves lányok...
2020. febr. 26. 21:11
 26/73 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ van e nemibetegséged, vagy valami ami így terjed. Ha igen akkor mondd el a feleségnek, hogy tudja mire számítson. Szerintem a megcsalás ezért is totál szemétség.
2020. febr. 26. 21:50
 27/73 anonim ***** válasza:
69%
Gerinced nincs az tuti. De legalább ha 1 csigolya is szorult beléd akkkr leszarod őket és nem kavarsz be
2020. febr. 26. 22:01
 28/73 anonim ***** válasza:
80%
A feleségének valószínű feltüntek a jelek. Hagyjuk már aki házasságban él mindent meglát a társa arcán. Ő tudomást sem akar venni róla, hisz ott a gyerek úgy sem fognak elválni. Kitálalsz lesz egy nagy veszekedés amit a gyerek is végig hallgat, 2-3 hónap durci utána mintha semmi sem történt volna. Maradj ki belőle ebből csak te jöhetsz ki szarul.
2020. febr. 26. 22:59
 29/73 anonim ***** válasza:
73%

Miért beszéli le mindenki róla?

Nem lenne joga tudni róla a feleségnek?

Az férj döntött, hűtlen volt, szerintem a feleségnek joga van tudni mi történt, és joga van ahhoz is, hogy eldöntse ezek után együtt-e akar még élni a jelenlegi férjével?

Miért vennétek el a választás lehetőségét a feleségtől?

Ezek után ne szidjátok a szeretőket. Ti sem vagytok igazságosak, ha ehhez asszisztálnátok.

2020. febr. 26. 23:16
 30/73 anonim ***** válasza:
62%

Kedves feleségek!(Akik szerint meg kéne mondania.) Mi ez az álszent marhaság, hogy joga van tudni, ti is tudni akarnátok? Ja, csak nem a szeretőtől. Mást se olvasok ezen az oldalon,és egyébként a környezetemben is ezt tapasztalom, hogy, a feleség szerint mindig az az ócska r.banc a hibas.A férj sose tehet semmiről, O ártatlan, csak ugye a gonosz csábító... A gyakorlatban pedig ez 99% százalékban épp fordítva történik. Egy független,pláne fiatal lány a legritkább esetben vágyik arra, hogy egy nős, gyerekes pasi szeretője legyen. Ellenben a férjek...hm,nekik azért nem olyan rossz az ha, van otthon egy fix bejárónő+ egy friss hús, akit... Szóval felvehetitek a szemellenzot, de maradjunk annyiban, hogy amennyiben a szerető független ember, senkinek nem tartozik elszámolással azzal kapcsolatban, hogy kivel bújik ágyba. Ezt inkább azoktól kérjetek, akik hűséget fogadtak nektek.

Kedves Kérdező!

Ne mondd el! Egyrészt egyértelmű, hogy nem bűntudat miatt akarod elmondani,mégha magadnak se vallod be. Bűnt nem te követtél el,hisz neked nincs párod. Ne mondd, hogy hirtelen megsajnáltal egy vadidegen embert!Ugyan mitől? Addig nem sajnáltad, most meg hirtelen igen? Megismerted közben?

Lehet, hogy most édesnek tűnik a bosszú, de csak te jönnel ki belőle rosszul. Nehogy azt hidd, hogy a nő hu, de hálás lenne. Epp ellenkezőleg. Te lennél a bűnbak. A kapcsolatukban nem történne nagy változás.Par hét/hónap mosolyszünet, aztán folytatódna minden, a pasi meg keresne új szeretőt. Igen, jól látod, mással is meg fogja csalni, a feleség meg máskor is úgy fog tenni, mintha nem tudna semmiről. De ettől te nem fogod "megmenteni".Abba meg ne reménykedj, hogy majd jól szetmennek és a pasi szalad vissza hozzád, mert nem fog. Ha bemószerolod a nőnél, akkor még végképp nem. Inkább közösen fognak utalni.

Félreértések elkerülése végett, nő vagyok. Sose voltam feleség, és nem is tervezem.

2020. febr. 27. 01:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!