Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudatom van! Mit tegyek?
Gerinctelen is lennél. Szólj, légy szíves. Nem rólad és a bosszúdról szól, hanem arról, hogy lehetősége legyen a tények ismeretében lépni annak a nőnek. Mindenki, aki az ellentétét tanácsolja, undorító, erkölcstelen.
Én 7 éve élek kapcsolatban, és mindenképp szeretném tudni, ha csalna a párom.
Miért beszéli le mindenki róla?
Nem lenne joga tudni róla a feleségnek?
Az férj döntött, hűtlen volt, szerintem a feleségnek joga van tudni mi történt, és joga van ahhoz is, hogy eldöntse ezek után együtt-e akar még élni a jelenlegi férjével?
Miért vennétek el a választás lehetőségét a feleségtől?
Ezek után ne szidjátok a szeretőket. Ti sem vagytok igazságosak, ha ehhez asszisztálnátok.
Kedves feleségek!(Akik szerint meg kéne mondania.) Mi ez az álszent marhaság, hogy joga van tudni, ti is tudni akarnátok? Ja, csak nem a szeretőtől. Mást se olvasok ezen az oldalon,és egyébként a környezetemben is ezt tapasztalom, hogy, a feleség szerint mindig az az ócska r.banc a hibas.A férj sose tehet semmiről, O ártatlan, csak ugye a gonosz csábító... A gyakorlatban pedig ez 99% százalékban épp fordítva történik. Egy független,pláne fiatal lány a legritkább esetben vágyik arra, hogy egy nős, gyerekes pasi szeretője legyen. Ellenben a férjek...hm,nekik azért nem olyan rossz az ha, van otthon egy fix bejárónő+ egy friss hús, akit... Szóval felvehetitek a szemellenzot, de maradjunk annyiban, hogy amennyiben a szerető független ember, senkinek nem tartozik elszámolással azzal kapcsolatban, hogy kivel bújik ágyba. Ezt inkább azoktól kérjetek, akik hűséget fogadtak nektek.
Kedves Kérdező!
Ne mondd el! Egyrészt egyértelmű, hogy nem bűntudat miatt akarod elmondani,mégha magadnak se vallod be. Bűnt nem te követtél el,hisz neked nincs párod. Ne mondd, hogy hirtelen megsajnáltal egy vadidegen embert!Ugyan mitől? Addig nem sajnáltad, most meg hirtelen igen? Megismerted közben?
Lehet, hogy most édesnek tűnik a bosszú, de csak te jönnel ki belőle rosszul. Nehogy azt hidd, hogy a nő hu, de hálás lenne. Epp ellenkezőleg. Te lennél a bűnbak. A kapcsolatukban nem történne nagy változás.Par hét/hónap mosolyszünet, aztán folytatódna minden, a pasi meg keresne új szeretőt. Igen, jól látod, mással is meg fogja csalni, a feleség meg máskor is úgy fog tenni, mintha nem tudna semmiről. De ettől te nem fogod "megmenteni".Abba meg ne reménykedj, hogy majd jól szetmennek és a pasi szalad vissza hozzád, mert nem fog. Ha bemószerolod a nőnél, akkor még végképp nem. Inkább közösen fognak utalni.
Félreértések elkerülése végett, nő vagyok. Sose voltam feleség, és nem is tervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!