Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rossz dontes egy megromlott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz dontes egy megromlott hazassagi kapcsolatban elni csupan a gyerekek miatt?

Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 10:15
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
92%

Igen, a legrosszabb döntés. A gyerek nem kifogás.

A gyereknek akkor milyen példát mutattok így?

A gyereknek egy boldog harmonikus családra van szüksége, ahol a szülők szeretik egymást.

A gyerek titeket utánoz. Ha ti rosszul viselkedtek, akkor ezt fogja eltanulni.

2018. márc. 28. 10:17
 2/41 anonim ***** válasza:
92%

Jól írja az első! Pont ezek voltak az érveim amiért elváltam.

Egyedül vagyok azóta, több mint 2 éve, de ez bele volt kalkulálva, mai napig sem bánom. Jó döntés volt!

2018. márc. 28. 10:22
 3/41 A kérdező kommentje:
Szoval boldog es harmonikus,igy mondana az elmelet, de a praxis egeszen mas.A szuleim mar gyerekkoromban elvaltak ,aztan sajat boromon tapasztaltam,milyen az amikor mindkettojuk egy uj boldog es harmonikus eletet kezdett egy szamomra teljesen elfogadhatatlan idegennel.
 4/41 anonim ***** válasza:
87%

Sok sok kérdés felmerül..

Miért romlott meg? Menthető-e?

Utálat van odahaza, gyűlölet? Esetleg semmi? Éltek csak egymás mellett és elhidegültetek?

Milyen a szex? Nincs? Van szeretőtök?

Alkoholizmus , bántalmazás?

Annyi kérdés van!

Ezeket át kellene gondolnod!

Párterapeuta..És ha végleg nem érzitek jól magatokat akkor semmiképp..

A gyerkenek is harmóniára van szüksége..Így csatlakozom az előttem szólóhoz.

5/41 A kérdező kommentje:

Harmonia a gyereknek egy esetleg eltaszito idegen mellett ?

(Nem az en kolykom szindroma).Nem, koszonom.

2018. márc. 28. 10:26
 6/41 anonim ***** válasza:
97%

Komolyan, nem értem az ilyen embereket, mint a kérdező.

Feltesz egy kérdést, megkapja rá a legjobb választ, de ő már eleve eldöntötte, hogy mit fog csinálni és az a rossz döntés.

Akkor minek tetted fel a kérdést, te nagyon okos?

A gyerekeddel cseszel ki. Nagyon negatív vagy.

Tudod, nem most kell sírni, hogy rossz a kapcsolat, eddig kellett volna tenni minden egyes nap azért, hogy működőképes legyen az a kapcsolat.

2018. márc. 28. 10:31
 7/41 A kérdező kommentje:
U
2018. márc. 28. 10:32
 8/41 anonim ***** válasza:
90%

Ha értelmes ember vagy, és tudsz értelmesen új párt választani, aki alapból nem mondana ilyet hogy "nem az én kölyköm", de még csak nem is gondolna ilyet, akkor nem lesz ilyen probléma.

Van ilyen férfi (gondolom te vagy a nő), aki normálisan áll ehez. Tudom mert én is ilyen vagyok. Simán el tudom fogadni ha van gyerek, és nem utálkozom. Ja és ismerek olyanokat akik szeretik és tisztelik a nevelőapjuk, nevelőanyjuk!

Egyébként pedig a te döntésed mit csinálsz, csak akkor ne nyafogj a következmények miatt.

2018. márc. 28. 10:33
 9/41 A kérdező kommentje:
Hat kritikakra semmi szugseg,tele a padlas.
2018. márc. 28. 10:33
 10/41 anonim ***** válasza:
91%

Ui.: Nem a szüleidből kéne kiindulni! De látom, nem esett messze az alma a fájától, neked is sz..r lett a kapcsolatod.

És az, hogy "egy szamomra teljesen elfogadhatatlan idegennel." az csak a te önző egoista kijelentésed. Ők tőled függetlenül is boldogok. Megkapták a második esélyt, hogy boldogok legyenek.

Szóval nem abból kéne kiindulni, hogy te mit tapasztaltál.

2018. márc. 28. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!