Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz megőrizni az intimitást a kapcsolatban mikor már vannak gyerekek? Tapasztalat?
Mennyire nehéz gyerekek mellet megmaradni férfinak és nőnek, vagy kész, vége, onnantól már "Anyamaci" meg "Papamaci" van aki egész nap gürizik hogy jó legyen a gyerekeknek aztán örülnek ha hullaként zuhannak éjszaka az ágyba?
Kicsit félek, mert a Feleségem jelenleg sem az a fajta aki igényli az együttlétet, vagy hogy csak ledőljünk és beszélgessünk, sok vitánk van belőle, és nem tudom mi lesz ha jönnek a gyerekek.
Nyilván megértem hogy ha fáradt meg minden akkor a gyerek fontosabb lesz, de ha most sem képes odafigyelni rá akkor utána mi lesz?
Lehet én is kevésbé leszek megértő, aztán én leszek a szar alak ha félre kacsintok vagy inkább bárhol leszek, csak ne otthon, mert úgyis csak a "kollégám" vár otthon.
Tapasztalatok?
Hát, ez a dilemmám, hogy 10 éve vagyunk együtt, több dolog miatt egy vagyok köteleződve felé (házasság, ház), és nagyon szeretem, a legszebb lelkű ember a földön, csak éppen ez az egyetlen egy hibája van.
És mennyit ér ez? Inkább legyek együtt egy önzőbb, vagy nagyképűbb, vagy lustábbal, csak mert jobb a szex velük?
Csak hát nem tudom, mennyire tudom elfogadni hosszútávon ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!