Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető még? Hogyan?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk házasok, 6 éve külföldön élünk három gyerekkel. A férjem heti 5 nap napi 10 órában húzza az igát, mivel még a legkisebb nincs 2 éves én itthon vagyok, egy magyar cégnek dolgozok be itthonról, vezetem a háztartást stb. A harmadik gyerkőc után a libidóm 180 fokos fordulatot vett és azóta se talál magára. Számomra kínszenvedés a szex. Ritkán élvezem ritkán esik jól, sose kezdeményezem. Férjem viszont igényli, lényegesen többször mint ahányszor nekem elég lenne. Mivel volt már ebből konfliktusunk ezért kiegyeztünk a heti kettőbe. Nekem ez is több mint rengeteg. Olykor minden bajom van tőle, van hogy rohanok zuhanyozni mert mocskosnak érzem magam, volt hogy már sírtam közben (el nem tudom képzelni hogy ezt ő hogy élvezhette úgy). Szerinte ez házastársi kötelességem hogy a kedvére tegyek amikor csak akarja. Én meg egy két lábon járó vaginának érzem magam. Nem tudom hogyan változhatna mindez. Korábban ez nem így volt, sőt! Viszont mostanában ez egyre több konfliktust szül közöttünk. Mit tegyek?! :(2017. jún. 8. 14:25
21/25 anonim 

válasza:

téged nem érdekel, akkor válj el és kész.
engedd, hogy boldog legyen. te meg maradhatsz egyedül.
22/25 anonim 

válasza:

Én váláspárti vagyok. És nem bírom, amikor vki a gyerekek érdekeire hivatkozik, miközben csak lusta és/vagy töketlen.
Na de válni kérem, mert az asszonynak 2 éve nincs kedve foglalkozni egy problémával... Hát nem tudom.
23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Felkerestem egy szexuálpszichológust, kaptam tőle időpontot. Fogalmam sincs hogy ez hogy működik, nekem mindenesetre elég fura lesz erről nyíltan beszélni egy vadidegennel. Talán ezért is nem volt eddig ez nálam opció.
2017. jún. 9. 12:38
25/25 anonim 

válasza:

Mindketten végtelenül butàk vagytok, a hozzààllàsotok is katasztrófa. Nem is értem az ilyenek minek házasodnak...pàrkapcsolatra nem vagytok alkalmasak, nem hogy hàzassàgra. Jön egy nagyobb probléma, de nem a megoldàst keresed hanem menekülnél. A férjed se szàzas ezzel a kötelesség dumàval, szimplàn egy érzéketlen tuskó, de te sem vagy jobb. Ahelyett hogy felkeresnél egy orvost, hogy ràjöjj mi a gond te inkàbb beletörődsz és a férjedtől is elvàrnàd ezt, vagy benyögöd hogy vàljatok. Olyanok akik szeretik egymàst, nem ilyenek, nem így viselkednek. Egy hàzassàg nem így működik, tenni is kellene érte. Elnézve azt ahogy kezelitek ezt az egészet, nem làtok sok esélyt rà, hogy rendbehozzàtok. Azért mindkettőtöknek tennie kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!