Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető még? Hogyan?
Hmmm de át tudom érezni a helyzetedet.Mi kb.emiatt válunk most.De azt mondom,ha vannak gyerekek,akkor érdemes komolyan tenni a házasságért.Párterapeuta szerintem biztos rávilágítana a probléma okára.
30/N
Akkor engedd, hogy szabadon szexeljen más nőkkel.
Bocs, de ebből szerintem egyetlen férfi sem kérne. Fordított helyzetben neked nem lenne konfliktusforrás, ha a férfi az első gyerek megszületése után közölné, hogy heti max kétszer hajlandó veled lefeküdni és azt is épphogy csak kibírja mert cseppet sem élvezi veled?
Ha egy kicsit is szereted a férjed akkor engeded, hogy boldog legyen. Amennyiben ezt te nem tudod és nem is akarod megadni akkor mással. Házasok maradhattok ugyanúgy.
De várom már a kommenteket az érzéketlen, szexmániás férjedről aki nincs rád tekintettel, önző módon csak elvárja, hogy a kedvére tegyél, hogy itt te vagy az áldozat mert majdhogynem minden alkalommal megerőszakol a férjed blablabla...
te is.. nokomment
egyszerűbb elküldeni nőzni, minthogy elmész nőgyógyászhoz és pszichológushoz és rájössz mi a bajod.
Ez már nagyon elment rossz irányba, az a helyzet.
Az alap probléma valószínűleg egy felborult hormonháztartás miatt alakult ki. Viszont most már kevés lenne helyretenni, ugyanis ez a lelketlen, erőszakos viselkedés már lelki gátakat is eredményezett.
Ezt ketten nem tudjátok megoldani. Vagy próbáljatok meg elmenni párterápiára, vagy add be a válást. Nem kell hozzá a férjed engedélye.
erőszakos viselkedés?
megnézném ki az aki bírná, hogy két évig nincs szex, asszonyka meg tojik rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!