Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először is szexuálpszichológus, mellette az, hogy próbálod magad "átprogramozni".
Nekem ugyan csak egy gyerekem van, 32 éves vagyok, de megpusztulnék szex nélkül.
Azt tisztázd magadban, mi vezetett idáig, ülj le a férjeddel, és őszintén mondj el neki mindent amit érzel.
Egyébként azzal, hogy kötelesség, baromira nem értek egyet, sőt ez undorító.A szex Mindkét félnek öröm kell legyen.
2017. jún. 8. 15:05
Figyelj az volt a kérdésed, hogy menthető-e még, és ha igen, hogyan. Többen írták a szexuálpszichológust. Te meg csak azt mondogatod, hogy neked nem is hiányzik a saját libidód. Értsd meg, hogy szeretkezés nélkül nem fog működni a kapcsolatotok. És fontos, hogy szeretkezés legyen, hogy te is élvezd, és szeresd.
2017. jún. 8. 15:12
Ja, és persze, hogy konfliktust szül! A világ legtermêszetesebb dolga. Amivel Te két éve nem kezdtél semmit. Tényleg nagyon rossz irányba ment a dolog. Meg lehet-e menteni? Szeretnél energiát fektetni belé? Mert nekem úgy tűnik, várod, hogy reggel felébredvén minden ok legyen.
2017. jún. 8. 15:33
Először még azt akartam írni mentsd meg,de mikor odaértem hogy szerinte ez kötelesség,még véletlenül se tanácsolom.Nagyon ostoba férjed van,aki még azzal sincs tisztában milyen változások mennek végbe a nőben terhesség alatt-után.Nagyon jól leírtad minek tekint téged.És ha jól értelmezem együtt voltatok úgy hogy közben te sírtál,és ezzel nem foglalkozott,igazi suttyó a javából.Nem mentegetnék itt semmit,azt is sajnálnám hogy ilyennek gyereket szültem.
2017. jún. 8. 15:39
A szülés az oka. Három gyerek meg egyébként is sok, minek annyi amúgy? Hiányzott a stressz? Három gyerkőc után én is úgy érezném magam mint egy kiszipolyozott emlősállat, nem csodálkozom hogy másként tekintesz a szexre. Kérdés hogy megérte? Egy gyerek is gyerek és könnyebb felnevelni mint 3-at. 30/N
2017. jún. 8. 15:54
Ti nők... Véletlen sem mennél el szakemberhez, hogy aztán visszatérjen a régi normális életetek, inkább egyből a váláson gondolkozol. Mert ha te heti kettőször sem kívánod, az nagyon nem normális, és valami megoldást kéne találni rá.
2017. jún. 8. 15:59
Na igen, amit megjósoltam. A férfi a szemét r0hadék... :)
Nem is értem miért nem vágatjuk le a heréinket gyerekvállalás után. Utána, ha feleségnek nincs kedve akkor nekünk sem lenne rá igényünk, ha pedig van neki akkor szexelhetne a sportos fiatalokkal. Nem lenne jó ötlet? :)
2017. jún. 8. 16:02
Nem tudtok bébiszittert fogadni egyik hétvégén egy délutánra/estére? Kint rengeteg van..
Érdemes lenne olykor kettesben is kimozdulni, vagy picit romantikázni, bármit, ahol te nő lehetsz, ő meg férfi..
Valószínűleg a gyerekek óta csak ők vannak, de ha szereted azért a férjedet, próbáld meg újra felfedezni benne a férfit. Ahogy régen is.
A párterápia/szexuálpszichológus is hasznos ilyen esetben.
Aztán ha a fentiek is kudarcba fullad, max utána fontolgasd a válást, hiszen ott van 3 gyerek, egy család vagytok. Szerintem.
2017. jún. 8. 20:02
Itt az a baj, hogy te semmit sem akarsz tenni azért, hogy mentsd a házasságod. Kiválasztottad a látszólag legegyszerűbb utat, a válást. Ugye, akkor nem kell sokat teperned a férjedért, vagyis semmit.
Az is lehet, hogy ilyen szülés utáni depresszióban szenvedsz. 3 gyerekkel gondolom kimerült is vagy. Amúgy egy egészséges ember igenis igényli a sexet, úgy mint a férjed. Az is, hogy sirsz közben, szintén nem normális. Keress fel egy pszichológust.
2017. jún. 8. 20:16
Ha a saját libidódért nem is, de a házasságod megmentéséért megérné az a szexuálpszichológus. És szerintem az is baromi jót tenne, ha a férjedet is magaddal vinnéd, mert mindentől függetlenül nem normális az "a dolgod hogy engem kielégíts" hozzáállás. Ha azt írod, hogy régen nem ilyen volt, akkor mindkettőtökben felborult valami. Ezt pedig megmenteni is közösen lehetne csak.
2017. jún. 9. 08:11
Kapcsolódó kérdések: