Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Menthető lesz majd a házasság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menthető lesz majd a házasság, ha esküvő után derül ki hogy nem működik a szex?

Figyelt kérdés
Egyik haverom 2 éve jár egy vallásos csajjal. A haverom nagyon vallásos ezért házasságig várt, a csaj is belement, mert szerette. De én félek mi lesz ha házasság után derül ki hogy nem passzolnak az ágyban. Megoldható lesz ez azért?
2016. ápr. 30. 17:53
1 2 3
 1/24 BlackSword ***** válasza:
78%
NEM... Bármit is mondjon a filozófiatanár... Vagy az itteni romantikus lelkületű szűz erkölcskommandó...
2016. ápr. 30. 18:00
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
Én eddig csak olyan történeteket olvastam, ahol nem lehetett megmenteni. Volt hogy vallási okokból együttmaradtak, de az nem volt teljes értékű házasság.
2016. ápr. 30. 18:03
 3/24 Noren1989 ***** válasza:
87%

Nem?

26/F

2016. ápr. 30. 18:14
 4/24 90-ben született F.. ***** válasza:
100%
Ha nem jó a szex, akkor az a kapcsolat meg fog halni. Lehet rajta változtatni. A szex tanulható dolog, de ha nem fog működni sokáig, akkor bizony annak ott vége lesz.
2016. ápr. 30. 18:14
 5/24 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Vagy válnak, vagy leélnek egymás mellett egy boldogtalan, szar életet. De aki házasság utánra hagyja, ezt, az meg is érdemli, vallás ide vagy oda. Vannak olyan dolgok amiket nem szabad a véletlenre bízni, mert az egész életedre hatással van.

Ha annyira betartanák a vallásosak ezeket a dolgokat, akkor már nem bírná el a föld a rengeteg gyereket, mert ugye ilyen alapon nem is védekezhetnek...

2016. ápr. 30. 18:20
 6/24 anonim ***** válasza:
76%

Persze 4., a szex tanulható dolog - a képességeid, egyéni preferenciád és a biológiai adottságaid keretein belül.

Gondolom nem titok, hogy nőkből is van tágabb, szűkebb, rövidebb vagy hoszabb hüvelynyílással rendelkező, férfiaknál ugyanígy változik a péniszméret. Bárki, aki volt többféle partnerrel tudja, hogy nem minden ideális; volt olyan, ami a gyengéd közeledés ellenére is fájdalmat okozott, meg olyan, amit alig éreztem. EZ sajnos biológiai adottság, amit NEM LEHET változtatni, és az ilyen emberek egyszerűen nem illenek össze.

A másik, hogy mindenkinek van egy bizonyos szub/dom beállítottsága, ezenkívül pedig alapvetően adott, milyen az ágyban. Egy visszahúzódó, szubmisszív lány hiába "tanul", neki nem fog örömet okozni, ha neki kellene dominálnia a szexben, és így tovább. Megtanulhatja azt a szerepet, de önmagát sem testileg, sem lelkileg nem fogja ezzel boldoggá tenni.

A szexben csak a technika tanulható; de ehhez az alapvető beállítottságoknak, vágyaknak, biológiai adottságoknak egyezniük kell. Ha ezek nagyrészt eltérőek, akkor csak úgy tud az adott pár mindkét félnek kielégítő szexuális életet élni, hogy kölcsönösen feláldoznak valamit a saját preferenciájukból, hol ez, hol az jár jól.

De ez távol áll a jó és harmonikus szexuális élettől. A szex csak akkor ideális, kielégítő, lelkileg megfelelő ha nem jár lemondásokkal,áldozatokkal, tanult mintákkal, korlátokkal.

Ezért nem szokott az ilyen kapcsolatok nagyrésze működni. Mert kb. 10% az, ami tanulható, de a 90% az, ami számít.

2016. ápr. 30. 18:23
 7/24 anonim ***** válasza:
90%
Ha mindketten szűzen mennek a házasságba, akkor nem is lesz összehasonlítási alapjuk. Lehet, hogy azt hiszik majd, hogy igazából működik (egy olyan szintű szexuális élet, amely mást nem elégítene ki).
2016. ápr. 30. 19:13
 8/24 anonim ***** válasza:
57%

Ennyi butasagot regen olvastam

Nem biorobotok vagyunk erzelmeink Iranyitanak minket nem biologiai adotsagaink.

Szex osszeszokas tanulas kerdese.

Ha csak biologia lenne ezzel azt allitanank hogy mindenki akinek 1-2 partnere volt annak soha nem jo a szexualis elete.

2016. ápr. 30. 19:54
 9/24 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó,már az írásképeden is látszik, hogy mennyire tanulatlan és buta vagy.

Hiába vagy szerelmes valakibe, ha a vágyaitok nem egyeznek, nem lesztek jó párosítás az ágyban. Nem csak a biológiáról írtam, hanem a lelki oldaláról is. De sem a testedet, sem a belső/lelki/ vágyaidat nem tudod akarattal, kívülről megváltoztatni. Tehát ha téged nem elégít ki az, ami őt, akkor persze, megtanulhatod, csak te nem leszel boldog :)

2016. ápr. 30. 19:57
 10/24 anonim ***** válasza:
73%
Milyen rendes barát vagy hogy így aggódsz 😊 Viccet fére téve jogos az aggodalmad. Nem is értem ilyen butaságot hogy csinálhat valaki. Hogyan bírták két évig szex nélkül? Meg egyáltalán minek? Hogy lehet így összeházasodni valakivel?
2016. ápr. 30. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!