Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mernél házasság közvetítőn keresztül házasodni?
Be mernéd vállalni?
Elfogadhatónak tartod egyáltalán.
Én szeretném azt hinni,hogy akár működőképes is lehet.
Elfogadható korkülönbségre gondolok !
Ázsiai vagy Latin-Amerikai nőt feleségül venni úgy,hogy alig ismered.
Nagy kaland lehet.
Nem, de nő vagyok.
Pasiként nem félnék attól, hogy egy vadállatot kapok. De akkor sem rendelnék nőt.
A rendelést nem szó szerint kell érteni.
Azért nyílik alkalom az ismerkedésre és úgy is a NŐ dönt az ügyben.
Korban egymáshoz illő felekről beszélek.
Abból,hogy itt felteszek egy kérdést,hogy szűröd le, hogy nem tudok nőt szerezni még nem jöttem rá.
Igazi magyar nethuszár vagy. A sértegetés megy.
Nem tudom de poénból kipróbálnám. :D Az ázsiaiban jobban meg tudnék bízni azok szerényebb népek általában. A latin amerikai nők már kevésbé lennének megbízhatóak számomra.
Amúgy tudsz ilyen oldalt kérdező ? :D
istenem... komolyan vennél magadnak feleséget? :D
"úgy is a nő dönt" nap persze :D akármilyen vagy, ő hozzád fog menni, ha fehér vagy és európai.
a jobb anyagi helyzet érdekében adják el magukat ezek a szegény rétegből származó nők.
egyszerűen hihetetlen, hogy van akinek ez a gusztustalan dolog elfogadható :D a prostizást még megértem, egy szexet vásárolhatsz magadnak talán...de egy életre társat..na azt nem.
Te is csak a dolog egyik oldalát látod.
És a nő dönthet úgy,hogy nem téged választ hanem mást vagy egyiket sem. Meg vissza is léphet.
Amit viszont nem értek,hogy mikor kerül sor a házasságra?
A hölgy elutazik álmai országába és????
Akár le is lécelhet és illegálisan tartózkodik ott.
Amúgy meséltek nekem boldog házasságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!