Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető lesz majd a házasság, ha esküvő után derül ki hogy nem működik a szex?
Kérdező!
Ne félj! Nem neked kell a problémát (ha lesz egyáltalán) megoldani.
Hagyd rájuk az ő szexuális életüket és foglalkozz a sajátodéval.
Vagy be akartál társulni harmadiknak a haverod mellé és most fáj, hogy kimaradsz belőle?
Aki egymàs utàn talàlkozott 2 olyan emberrel is, akivel jó a szex , és csak bele kellett ràzódni annak csak szerencséje volt. Nekem nem sikerült ez , de nem kockàztattam volna meg, hogy enélkül a tapasztalat nélkül hàzasodjak. Akivel összepasszoltunk ahhoz mentem hozzá és sajnos nem sikerült őt megtalàlni, csak 5 év utàn. Ez is része volt annak hogy pont vele léptem meg a dolgot, természetesen màs is közrejàtszott.
Szerintem nem éri meg boldogtalanul leélni egy életet olyan mellett akivel a szex nem tud működni. Mert nem mindig csak az összeszokàs a probléma ilyenkor.
Nem hiszek a szerencseben
MI az a szerencse? megfoghato lathato valami? ami csak ugy esik vagy puffan az emberre?
Nem nincs szerencse
az osszes tortenet az eletedben jo es rossz donteseid kovetkezmenye es azok hatasa a kornyezetetdre.
A tortas pelda nagyon jo a cukrasznal sem harapsz bele mielott hazaviszed megis tudod finom.
egy ket ev oszzehangolodas szex nelkul de sok sok gyengedseggel beszelgetessel es osszebujassal tobbet er minden probanal.
Ha tobben tennenek igy akkor jobban mukodne a szex mert amire arra kerul a sor szuper szerelemes mindketto es oriasi vagyaik vannak igy menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!