Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető lesz majd a házasság, ha esküvő után derül ki hogy nem működik a szex?
Buta vagy te aki vasutallomast csinal magabol hatha a nyero vonat befut az alagutba.
Tortenestesen angol nyelven kulfoldon tanultam psy es szexuologiat es atropologiat tobbek kozott
A monogamiahoz es jo szexhez ket dolog kell kozos vilagnezet es elhatarozas.
A kereszetyeknel es mas vallasnal is mukodik.
Az ember nem haztartasi gep nem kell egymast probalgatni a jo hazassaghoz.
Mi szuzen 4 ev utan hazasodtunk es belejottunk egy ev alatt a szexbe.
Elvegre egesz elet elottunk allt
Nem siettunk sehova.
Eletem nagy szerelme kivallo ferje sajnos 15 ev utan elment
Par evre halala utan ujra part talaltam es ujra 1 ev udvarlas utan szex nelkul eskudtunk
Es hiszed vagy nem osszeszoktunk par het alatt.
Tehat tapasztalatbol is allithatom nem kell elore probalgatni ez a mai kor legnagyobb atverese.
Aztan sok partner utan minden kovetkezot hasonlitasz csak rossz kellemetlen es zavaro mindket felnek.
# 11: Szerencsés vagy, én 12 év alatt sem tudtam összeszokni az exemmel szexuálisan, annyira mások voltak az igényeink és preferenciáink ezen a téren.
A mostani párommal viszont néhány hét összeszokás után tökéletesen működött a szex, és csak egyre jobb lesz.
Nem.
Nálunk is ebből adódtak gondok. Hiába szerettük ehymást, a szex néha piszkosul fájt, mert egyszerűen hiába izgatott fel, túl nagy volt neki. Sokszor felsértett, stb. Egy idő után már a gyomrom is görcsben állt, mikor közeledett, mert tudtam, bármennyire vigyázunk és síkosító ide vagy oda, fájni fog.
Egy év után szét is mentünk, mert nem bírtam vele. PEdig akkor nagyon szerettem őt, de a rossz szex kiölte az intimitást.
Nem csak a "vasúti alagút" és a szűzen házasodás az opció!
Aki végletekben gondolkozik, az roppant egyszerű ember.
Hülye példával élve: ha munkahelyet keresel, aláírod a három hónap próbaidőt. Ennyi idő alatt kiderül, hogy megfelel-e a munkakör, kijössz-e a munkatársakkal stb... Ha nem jön be, indoklás nélkül felmondhatsz.
Nyilván egy házasság előtt nem három hónap mire kiderül, de egy egy évnyi időszak már elég lehet.
Szerintem a #11 mondta jól.
De ha a csaj nem szűz, és a barátodnak kisebb a szerszáma, mint amekkorához szokott, akkor válás, félrejárás lesz a vége. De ez független a vallástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!