Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menthető meg a kapcsolatunk? Hasonló tapasztalatotok, problémátok vannak?
Mindig is tudtam h évek múltán már nincs szex :D Kár tagadni...
Amúgy nem sokat tehetsz, elkényelmesedik az ember... előbb-utóbb meg fogod csalni, és még neki fog feljebb állni. Jogtalanul.
Tudom hogy igazad van. És valóban ezt akarom megelőzni. Még nincs gyerekünk és fiatalok vagyunk még ehhez. Én legbelül többre vágynék. Lehet önzőnek tartotok. Eleinte minden jó volt de idővel persze csökken de ez sem normális.
Szerintetek ha újra elcsábítom szexi ruhák romantikus vacsi attól nálam is helyrejön az a szikra ami hiányzik. Vagy ez csak átmeneti?
Leültünk de ő szerinte velem van a baj. Nem vagyok megértő stb.
igazából én mikor ezt mondom neki mindig támad pedig nem kellene.
ha valami nem működik még most könnyebb kiszállni mint később.
szerinte amúgy ha lenne babánk jobb lenne..
Tudjátok mi az érdekes?
Ha itt valaki ki ír egy olyan kérdés, hogy ki hányszor szexel egy héten a párjával, akkor vagy 30 válasz érkezik, hogy "mi 15 év után, 3 gyerek mellett heti 3-4x szexelünk...."
Mintha ez lenne a teljesen bevett, átlagos tendencia.... De kit akarnak ezzel becsapni, talán magukat? vagy esetleg más emberekben negatív érzések kelteni? Hogy te nem élsz jó nemi életet, bezzeg én igen....
Mi a párommal 9 év után ciklikus éljük nem éltünket, nincs még gyermekünk, de szeretnénk 2 éven belül. A szex jól működik közöttünk, de kb heti 1x van, persze volt olyan nem egyszer, hogy 3 hétig nem volt semmi. De például karácsonytól szilveszterig folyamatosan szeretkeztünk, nagyon ráértünk, kedvünk is volt. Azonban az idén még egyáltalán nem volt szex (egy kis orállis szexedt leszámítva) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!