Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a ferjem? Elegge ellaposult a kapcsolatunk kisebb nagyobb vitak is voltak az elmult napokban. Szeretnem meglepni valamivel amikor este 10kor hazajon. Otletek? Valami nem megszokott dolog? 31/N
Gyerekek ha vannak, nagyihoz el.
Gyertyafényes borvacsora valami minőségi borral, könnyű édességgel. Utána forrófürdő, masszázs, szex. Esetleg bekészíthetsz egy adag popcornt és egy jó filmet, amit a férjed szeret, és megnézhetitek az ágyból az este lezárásaként :)
ne haragudjatok, de eddig akárkivel beszéltem, aki próbálta ezeket a praktikákat, a fér/feleség csak felhúzta a szemét. Egy gyertyafényes vacsora nem old meg semmit, akkor se, ha szex a vége.
Mi lenne, ha inkább egy pohár bor mellett leülnétek, és tisztáznátok a helyzetet? Ha a fürdés-szex jól is esik, a probléma marad és újra elő fog jönni. Akkor megint jön a gyertya?
kisebb nagyobb vitak is voltak az elmult napokban.
Ezek mellett szerintem rohadtul mindegy, heti egy vagy két szex van. Amíg vita van, úgyse lesz jobb.
"ne haragudjatok, de eddig akárkivel beszéltem, aki próbálta ezeket a praktikákat, a fér/feleség csak felhúzta a szemét. Egy gyertyafényes vacsora nem old meg semmit, akkor se, ha szex a vége."
Nem megoldja a helyzetet, de egy kezdet. Szerinted egy ellaposodott kapcsolatnak mi tesz jobbat, ha nem egy kis odafigyelés, szeretet, törődés?
Az, hogy 200x-a is átvitatkozzak a helyzetet, és hibáztatják egymást a pohár bor mellett, hogy ki miért olyan, amilyen? A nagy fenét.
Sokkal többet segít, ha az egyik fél felhagy ezzel az ostoba, önző, besértődött magatartással, hogy arra vár, hogy a másik kezdeményezzen, és egyszerűen kimutatja, hogy törődik vele. Cserébe jó eséllyel talán kap is valamit vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!