Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan kisebb-nagyobb esküvői bakitok, amiket véletlen megörökítették fényképen?
Szertartás alatt készült egy kép, anyósom nagyon dühösen néz az anyakönyvvezetőre, apósom félrehúzott szájjal nézi a padlót, a férjem húga meg pont forgatja a szemét.
A fátylam nagyon hosszú volt és nagyon nehéz is, így nem tartott ki, a szertartás alatt készülő képeken folyamatosan látszik, hogy egyre jobban csúszik ki, míg végül a mikor az aláírás után mentem vissza végképp kiesett.
Egyébként a fátylat sebtében hozták utánunk, azért is nem lett rögzítve rendesen, mert a bevonulás előtt volt vagy két perc, hogy betegyük a hajamba. Szóval anyukám emiatt egy rakás képen egy hullazsákkal látható a háttérben, amiben eredetileg a fátylat hozták.
Aztán az időjárás miatt bent kellett eldobnom a csokrot, nem kint. Én viszont ezt nem vettem figyelembe és konkrétan teljes erőből felbäsztam a plafonra a csokrot. Másodjára is. Harmadjára sikerült eldobni rendesen. Ez is mind megvan képen. Látni kéne az emberek fejét. A vőfély tátott szájjal ugrik, hogy elkapja nyílegyenesen feldobott és közvetlen mögém lezuhanó csokrot a csajok meg messziről dőlnek mindenfelé a röhögéstől. A videón ez hallatszik is.
Nem, dehogy. Nagyon jó esküvő volt, iszonyú jó bulival.
Az ilyen fátyol dolgok engem amúgy nem igazán zavartak. Mikor kiesett, akkor odanyúltam felcsaptam az egészet a karomra, visszamentem a helyemre és odaadtam anyukámnak. A csokron én is csak röhögtem, anyósomékat meg ugye ismertem már előtte is. :)
Megint én vagyok, találtam még egyet. Ez nem valódi baki, csak a fotón néz ki úgy, de szerintem nagyon vicces.
Az anyakönyvvezető miután lezavarta a szertartást mindkettőnknek gratulált kezet fogott velünk és adott puszit is. Na a férjemnél pont olyan szögből készült az egyik ilyen kép, mintha kőkeményen lesmárolni készülnék egymást. Tök poén még végig a képeken és szép megható szerelmes szertartásos képek, vége kivonulás, majd az új férj "lesmárolja" az anyakönyvvezetőt. :)
Ha még nem késô én is írok egyet.
A nagybátyám esküvôjén ott volt a nôvérem barátja is. A templomi szertartás után a vôlegény és a menyasszony fotózkodtak, a többiek meg elmentek sétálni. Amikor visszaértünk a menyasszony nagyon röhögött. Kiderült, hogy a menyasszony összetévesztette tesómékat 2 vadidegennel, és velük fotózkodtak. Jó képek lettek, mosolygó menyasszony és vôlegény, mellettük 2 röhögô fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!