Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek 44-es/46-os (vagy esetleg nagyobb) menyasszonyi ruhája volt az normál szalonban vette a ruháját? Vagy normál szalonban nem lehet már ilyen méretű ruhát venni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 20:13
1/11 anonim válasza:
Én úgy varrattam, méretre igazították, kb. ekkora voltam akkor, viszont elég drága volt. A végén úgy alakult, hogy nem is volt rajtam.
2/11 anonim válasza:
Bécsben egy nagy esküvői szalon vezetője vagyok, ahol azt tapasztaltam, hogy ilyen méretű ruhát külön rendelésre hozunk csak, azt is 100%os letéttel...
3/11 anonim válasza:
2. vagyok.
Természetesen a "vagy esetleg nagyobb" opcióra írtam választ.
4/11 anonim válasza:
Le kell fogyni. :)
Szerintem kapni,csak nagyobb szalonokban kérdezz rá!
5/11 anonim válasza:
Nekem 48as ruhám volt, szalonból, Miskolcon. Bementem az üzletbe,(normál esküvői) kérdeztem van e a méretemben, volt több is, megis találtam álmaim ruháját. Egy gyönyörű (és hozzá tenném) modern! ruhát. Ez 2007ben volt, ha jól emlékszem 70 vagy 80 ezer volt a kölcsönzése.
6/11 anonim válasza:
nekem nagyibb ruhám volt, és EGYETLEN EGY szalonban jártam, de több sornyi ruha volt az én méretemben és sehonnan nem kellett hozatni és hasonló marhaságok!
7/11 anonim válasza:
nagyibb=nagyobb... Ja, és természetesen normál szalonban voltam... :)
8/11 anonim válasza:
2006ban volt a szalagavatóm, és ugyanekkora méretekkel fantasztikus ruhát tudtam bérelni, ami amúgy menyasszonyinak is bővel elment volna. egy sima körúti szalonból kölcsönöztem, tehát közel sem lehetetlen. 46os cuccot bmelyik normálisabb ruhaüzletben lehet kapni.
9/11 anonim válasza:
Anno 10 éve szalagavatóra kölcsönöztünk menyasszonyi szalonból ruhákat, és mindenkinek méretre tudták igazítani a ruhát. Az első próbál 10 centi hiányzott a hátából, a második próbára annyi anyagot kiengedtek, hogy még 10 centit el is kellet varrni. A Szalagavatóra tökéletes volt a ruha.
egy jobb helyen meg tudják ezt csinálni. A 44-46 még nem extra nagy méret szerintem.
10/11 anonim válasza:
Akkorát még simán lehet kapni. Ahol én dolgozom, ott ezt még simán, 50-esből már csak ritkán tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!