Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éve vagyok együtt a férjemmel, még mindig nagyon szeretjük egymást, a kapcsolatunk tényleg szeretettelteli és fantasztikus ember. Most kiderült, hogy vastagbélrákom van ami elég nehéz fejezet lesz és nem tudom hogyan kímélhetném meg Őt?
Ne titkold el ha félsz,ha fáj,ne akard egyedül végigcsinálni.
Én voltam a párod helyében, az én páromnak is hasonló volt,két évünk csak a kemókról,műtétekről,alternativ gyógymódokról szólt(lekopogom,ennek 8 éve,azóta nem nőtt vissza sehova).
eleinte nem volt hajlandó beszélgetni erről,azt mutatta nem fél,nem fáj.Aztán veszekedtünk egy sort,onnantól elmondta mikor mire gondol,hol fáj,így nekem könnyebb volt,mert kereshettem újabb orvost,újabb alternativ gógymódot,fájdalomcsillapitást,vagy csak összebújva együtt féltünk a jövőtől.
A jóban-rosszban ígéretnek most a rosszban része következik,nehéz lesz,de együtt könnyebb.
Kitartás.
Pedig beszéld meg vele.
Sehogy nem tudod megmenteni őt. Neki is meg neked is a saját problémádat kell feldolgoznod.
Neked a betegséged, neki a beteg feleségét.
Együtt kézen fogva, bátran nézzetek szembe avval ami jön.
Aztán oldjátok meg és boldogan, még jobban összeforrva éljetek.
Szia!
Ajánlanám neked a Belső utazás című könyvet! A lelki gyógyulás az első lépés a testi felé. Nem tudom, hogyan gyógyíttatod magad, én mindenesetre az alternatív gyógyászatot is javaslom a rendes mellett, gyógynövények, akupunktúra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!