Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a feleségek akik megcsalták a párjukat, de nem derült ki vagy megbocsájtották nekik és együtt maradtak a férjükkel gondolnak e, ill. hogyan gondolnak vissza a 3. félre?
Köszönöm mindenkinek a megjegyzést,de azért egy -két potenciális válaszra számítottam volna.
Egyszer ezen az oldalon olvastam egy feleség sztoriját,aki egyszer félrelépett és azóta értékeli a férjét és nagyon szégyenli amit tett. Az ilyen feleséget legalább annyira becsülöm,hogy beismerte azt,hogy hibázott és nem utólag állít fel egy filozófiát a félrelépésének a megmagyarázásához.
Nem derült ki, csak egy eü-i dugás volt, és nem, nem gondolok rá.
Akire gondolok néha az a férjem előtti exem volt, vele nem feküdtem le, de talalkoztunk, sokat cseteltünk. Lelkileg felkavart. A második pasi miatt sokkal inkább van lelkiismeret-furdalásom, pedig vele nem is történt olyan, ami "tilos".
Kedves 6-os!
Sokan azt állítják,hogy a nők csak akkor keverednek testi kapcsolatba,ha érzelmi szálak is fűzik őket a kiszemelt pasihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!