Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki együtt alszik a férjével vagy feleségével? Vagy mindenkinek van saját szobája nektek hogy jobb?
Örülök, hogy már a budai villákból is elérhető a gyakorikérdések.hu.
Egyébként teljesen igazad van, ha 10 szobánk lenne, én is külön aludnék az asszonytól, hogy zavartalanul kefélhessem a szobalányokat...
Hazastarsokrol van szo, vagy lakotarsakrol?
Mert elso esetben alap a kozos agy.
Én külön alszom a páromtól.
Hiába nem vagyok még idős, de akkor is én a saját ágyamban csak egyedül szeretek aludni.
Neki is van külön szobája és nekem is, néha együtt alszunk, de ha egyikünk felébred, mindjárt megy is a saját szobájába.
Valahogy nekem így természetes.
Együtt alszunk.
Minden ember más. Az én véleményem szerint, a különalvás érzelemmentes, és hideg.
Nem tudnám elképzelni, hogy a másik szobába vonuljak aludni.
A rokonságban van egy házaspár - 18 éve házasok - és külön alszanak.Imádják, szeretik egymást, de a férfi olyan szinten horkol, hogy a felesége nem bírta, így inkább külön szobába költözött, miután semmi sem segített. Ha nem tették volna meg ezt a lépést, ráment volna a kapcsolatuk, ugyanis a nő nem tudott aludni, teljesen kikészítette a horkolás, éjszakákat sírt át miatta.
Minden rendben közöttük, látszik rajtuk, hogy rajongva szeretik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!