Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki együtt alszik a férjével vagy feleségével? Vagy mindenkinek van saját szobája nektek hogy jobb?
A primitív gratulálónak én szintén gratulálok átlagon aluli intelligenciájához.
Mi együtt alszunk (szintén meztelenül), egyrészt azért mert nem vagyunk milliárdosok akik kastélyban élnek, hogy külön szobánk lehessen, másrészt azért mert 1 szobánk van jelenleg.
Pár hónap múlva kezdik el csinálni a hálószobánkat. Ahol most vagyunk az pedig a nappali lesz.
Alapvetően együtt fogunk aludni akkor is. De ha szükségét érzem, át fogok jönni a nappaliba a kanapéra.
A férjem ugyanis az esetek 95%-ában elviselhetetlenül horkol. Ha becsukom a szobaajtót, kint a konyhában is tisztán lehet hallani....szóval aki így tud mellette aludni annak gratulálok. Én nem. Szóval ha nekikezd, mielőtt én elalszom, át fogok jönni a másik szobába. De pl olyan is volt, hogy felébredtem rá.
Ettől még szeretjük egymást. Az egy marhaság, hogy akik külön alszanak ott baj van.
Imádjuk egymást, de hosszú távon nagyon fárasztó ez így.
pl most szombaton is hulla fáradtan kellett anyósékat meglátogatnom a férjemmel együtt, mert 1 percet nem tudtam aludni a horkolása miatt. Mikor hazaértünk ülve elaludtam miközben sorozatot néztem. Volt már sokszor, hogy egy ilyen ébren töltött éjszaka után kellett dolgozni mennem, nem kívánom senkinek.
Ez az ok. Aki ezt nem tudja megérteni azt csak sajnálni tudom.
Örülnél ha ennyi intelligenciád lenne mint nekem.
Az extrém kirívó eseteket teljesen megértem mint a horkolás, de ha valakinek az a fárasztó hogy a férjével aludjon és zavarja a közelsége és egyedül akar lenni, annak minek párkapcsolat.
És ez nem neked szól kedves utolsó, mert te legalább normális érvet hoztál fel, de az nekem ne papoljon az intelligenciáról aki írni nem tud normálisan internetes fórumon. De mindegy is, sok boldog egyedül töltött esét kívánok neki.
Termeszetesen egyutt alszom a ferjemmel. Eszembe se jutott volna meg kulon aludni tole. Imadom, szeretem es kell a kozelsege. 8 eve teljesen bevalt.
Szamomra ha nem aludnank egyutt tenyleg olyan lenne mintha lakotarsam lenne. Nalunk pl az intimitas is estenkent ugy jon ha letettem a lanyunkat aludni es mi is befekudtunk az agyba tv-t nezunk osszebujva es szexelunk is aztan egymasba alszunk. Ha kulon szobaban lennenk lehet tobb helyem volna aludni, de sokkal maganyosabb lennek. Ejszakankent mikor almaban atkarol, vagy csak erzem h ott van mellettem minden penzt meger.
Nem all szandekomba megbantani senkit aki nem igy gondolja, nem vagyunk egyformak. Ahogy en nem tudok mast ravenni h maskepp csinalja (nem is akarnam) ugy engem se tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!