Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki együtt alszik a férjével vagy feleségével? Vagy mindenkinek van saját szobája nektek hogy jobb?
Extrém horkolás/betegség/késői fennmaradásnál előfordul, hogy külön. De ez ritka persze. ALapvetően együtt, összebújva :)
Akik külön alszanak, azok minek házasodtak össze? Ennyierővel járogathatnának életük végéig, mert ez minden, csak nem házasság.
Igaza van valakinek abban, hogy a kényszeres összezártság mérgező, de nem tudom ő hogy van vele - este 5-6 között mikor hazaérünk még mindenkinek van a hobbijára ideje, a gyerekekre, a házimunkára... az minden, csak nem egymáson lógás. Utána nem üdítő, kellemes, intim dolog a házastársunkkal ágyba bújni, szeretkezni, átölelni, beszélgetni, filmet nézni...? Mennyire hideg, lelketlen, ha a napi teendők után mindenki bebújik a saját ágyába...
A házasság nem attól lesz komoly, hogy együtt alszotok, elvégre alvás alatt nem történik SEMMI. Eszméletlenül fekszetek egymás mellett. Nem osztotok meg nagy titkokat, terveket.
Én azt nézem le mélységesen, aki egyedül nem tud aludni és/vagy a sötétben. Felnőtt ember létére nem képes arra, amire a 3 évesek igen.
Együtt alszunk, mindkettőnknek jó is így, bár szerintem ha lenne lehetőség rá, hogy időnként valamelyikünk külön vonuljon, a párom néha élne vele, mert néha brutális módon szoktam forgolódni (állítólag). Egyszer még nekem is feltűnt, amikor az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy keresztben fekszem az ágyon :D
Szerintem egyáltalán nem szükségszerű, hogy az együtt, vagy különalvás meghatározza a kapcsolat minőségét, csak manapság már így szokás, de sokáig nem volt ez divatban.
Értelmileg sem vagyok a topon, így elmagyarázhatnád, miért vagyok érzelmi analfabéta.
Mert úgy lettem összerakva, hogy felébredek, ha mozgás van körülöttem, vagy mert szánalmasnak gondolom a felnőtt embereket (főleg ha gyerekük is van), akik félnek egyedül a sötétben?
Azért vagy érzelmi analfabéta, mert szerinted az együttalvás a sötéttől való félelemből ered. Gondolom magadból indulsz ki.
Normális beállítottságú, egészséges emberek számára ez egy intim tevékenység, a szeretet, bizalom kifejezése.
Nagyon sajnállak, hogy neked nem jelent semmit ez, valószínűleg a szeretet fogalmát sem ismered ennél fogva (legalábbis párkapcsolat/házasság terén).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!