Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éve vagyunk együtt, most jelezte hogy zavarja ha hozzáérek vagy bármi ápoltnak tartom magam és ezzel azt mondta nincs baj . Nagyon szeretem mit tegyek? Hogy szerezzem vissza, azt mondta ő is szeret, de úgy érzem magam mintha fertőző lennék.
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 09:50
1/6 anonim válasza:
Fogalmam sincs lehet-e még valamit tenni, vagy sem. Viszont ha már az is zavarja ha hozzáérsz, az a teljes elhidegülés jele. Voltam már ilyen helyzetben, én voltam akit zavart még az érintés is, ezzel egyidejűleg valaki más keltette fel a figyelmemet. A kapcsolatnak vége lett.
2/6 anonim válasza:
Hát én úgy gondolom, ha az zavarja, hogy hozzáérsz, akkor nem úgy szeret, mint a társát. Már nincs vonzalom irányodba. Nem sok reményt fűzök hozzá, hogy visszaszerezd, mert ez olyan dolog, amit nem lehet kierőszakolni. Azt azért próbáld meg tőle megtudni, hogy mégis miért érzi ezt? Oké, hogy ápolt vagy, de biztosan van valami ok, ami miatt ezt érzi.
3/6 anonim válasza:
Na most lepontoztok!
"zavarja ha hozzáérek"
Szerintem van valakije.
Tudat alatt azt érzi, hogy veled megcsalná az illetőt...
Bocs.
4/6 anonim válasza:
Ahhoz, hogy teljesen elhidegüljünk valakitől, nem kell, hogy más jöjjön a képbe. Én is totálisan kiszerettem 8 év után az exemből úgy, hogy nem volt mellette más, aki felkeltette volna az érdeklődésemet.
5/6 anonim válasza:
Én is voltam már ilyen helyzetben. Teljesen elhidegültem a oáromtól (nem egy másik miatt) és ha rá gondolok, hogy milyen érzés volt amikor hozzám ért, hát most is ráz a hideg.
Szerintem ebben az esetben sok mindent már nem tudsz tenni.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,azért én bízom benne hogy nincs vége,nagyon nehéz vele beszélni mert rögtön felhúzza magát és nem bírja a feszültséget.Ezér próbálok a kedvébe járni hátha van remény.
2014. jún. 12. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!