Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy megromlik a kapcsolatunk az esküvő után. Vagy én vagyok "hibbant"?
Párommal Májusra tervezzük az esküvőt. Ő egyszer már volt nős (4 évig) a munkája miatt sokat veszekedett vele a párja.
Mi lesz, ha most is ez történik? Ő ragaszkodik a házassághoz hiszen szerinte így szép egy család.
Már beszéltem neki a félelmeimről, de szerinte, badarság.
Nem akarom elveszíteni őt! Tudnátok tanácsot adni?
Köszönöm!
Miért, te is veszekszel vele a munkája miatt? Vagy mire alapozod a félelmeidet?
Ha csak ő ragaszkodik a házassághoz, de te nem szeretnéd, akkor ne menj hozzá. A kényszerítésnek semmi értelme.
Az, hogy milyen házasságotok lesz szerintem csak rajtad és rajta múlik, ha te toleránsabb vagy és el tudod fogadni a munkáját, vagy azt, hogy sokat dolgozik akkor emiatt biztosan nem fog megromlani a házasságotok.
Ha megpróbáljátok az együtt töltött időt veszekedés helyett valami kellemesre, jóra fordítani és folyamatos a párbeszéd közöttetek, akkor szerintem nincs mitől félned. Esetleg magadban nem bízol, hogy tolerálni tudnád a párod munkáját és azért van benned félelem?
Egyáltalán nem vagy hibbant, csak - joggal - bizalmatlan.
Valószínűleg veled is ugynaazt fogja csinálni, mint az előző nejjel. Lehet, hogy neki úgy szép a család, hogy belőle csak a kondenzcsík látszik, te pedig nem leszel más, csak szülőgép és htb., és ha ez neked is klappol, akkor semmi gond. Akkor van baj, ha neked más az elvárásod.
Én a helyedben megkeresném az exet és elbeszélgetnék vele egy jó KV mellett. Biztos, ami biztos.
A csaj azóta utál engem amióta tudja, hogy a párommal vagyok. Még mindig szereti őt.
Így esélytelen lenne a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!