Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom már a kapcsolatunk elején közölte többen nem nősül. Járt már valaki így és ha igen lett végül esküvő?
Az én párom is elvált férfi. Amikor megismerkedtünk,beszélgettünk erről.Elmondta,hogy csúnyán vált el,és többé nem kér ebből,így soha nem fog megnősülni.
Komoly lett a kapcsolatunk,és én tudtam már a kezdettől,hogy arra hiába várnék hogy megkérje a kezem. Így nem is foglalkoztam ilyen dolgokkal,hogy házasság.
Mi 15 éve élünk,boldogan,de nem vagyunk házasok. Én nem erőltetem,ő nem változtatta meg a véleményét. El vagyunk így is.
Ha zavart volna,vagy ha álmom lett volna hogy feleség legyek,akkor 15 évvel ezelőtt nem jöttem volna össze vele.
Mivel már egyszer örök hűséget fogadott valakinek,ami mégsem tartott örökké,kiábrándult a házasság intézményéből.
Azt,hogy ez megváltozik-e,majd az idő és a különböző élethelyzetek eldöntik.Szerintem ne erőltesd!
34/N
neked miért olyan fontos a házasság?
szüleim több mint 20 éve élnek boldogan, mindketten elvetették a házasság gondolatát, mert a rokonságban a többség házasodott, és mind pórul járt.
hát, ha érezteti, hogy nem vagy családtag "csak" barátnő, akkor jogosan érzed rosszul magad.
Én egyelőre "csak" barátnő vagyok, de olyan vagyok a szemében, mint a legfontosabb családtag. Mondjuk mi szeretnénk esküvőt, az megint más...
"házasság ne hasonlítsam már a kettőt ég és föl"
A házassága tönkrement ti pedig boldogok vagytok. Tényleg ég és föld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!