Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom már a kapcsolatunk elején közölte többen nem nősül. Járt már valaki így és ha igen lett végül esküvő?
Háááát...ha így érezteti veled, az abszolút nem arra utal, hogy téged ez mennyire boldoggá tesz.
Elég gerinctelen egy viselkedés ez a részéről, hogy "csak" barátnőnek tekint.
Nem tudom, hogy együtt éltek e, de ha igen, akkor ne csináld meg a házi munkát, ne főzz neki kaját. Ha felhánytorgatja, akkor mond meg neki, hogy ez nem a "csak barátnő" dolga.
Én is elvált férfival találtam meg a boldogságom. És itt jön a hatalmas, piros betűs DE: neki a TÁRSA vagyok másfél év után és közel sem a barátnője. Ő nem fél újraházasodni, mert nagyon világosan érzi a mi is a volt nejével való kapcsolata közötti hatalmas különbséget.
Szóval, Kedves Kérdező, itt nem azzal van a baj, hogy egy évtized után nem akar a fickó elvenni, hanem, hogy egyáltalán nem tisztel és nem vesz komolyan Téged.
Remélem ezt érzed Te is és hamarosan lépsz!
Sok sikert!!
23N
Az én párom is elvált,meg is mondta az elején,hogy nem akar újra nősülni.Hát választhattam,hogy vele maradok e vagy sem.Vele maradtam,együtt élünk,teljesen úgy viselkedik,mintha férj és feleség lennénk :))
Amúgy lehet,hogy a párom egy 2 tanúsba benne lenne,de de nem erőltetem,így is jól meg vagyunk.
Mi 7,5 év után házasodtunk össze, de előtte mindig mondta nekem, h én papír nélkül is olyan vagyok neki, mint a felesége, (úgy is kezelt) és családtagnak számítok az elejétől.
Ha ennyire nem akar házasodni, sose fogod tudni rávenni. Ha neked meg ez fontos lenne, akkor ne rendeld alá magad az ő akaratának, állítsd választás elé. Ha elenged, nem is szeretett igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!