Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőőők, hozzátok szólnék, esküvő után kit tart el a férje?
Figyelt kérdés
A terhességet megértem, aki nem terhes az írjon!!2012. júl. 14. 21:12
1/38 anonim válasza:
nekem sajnos igy van de én elvesztettem az állásom.nagyon rossz érzés nekem mert nem voltm még munkanélkuli soha és gyotor.
2/38 anonim válasza:
Én háztartásbeli vagyok. Ha úgy tetszik, nem pénzben kapom a fizetésem, hanem abban, hogy a családom boldog, kiegyensúlyozott, mert a családanyának van ideje a háztartásra, a gyerekekre, és magára is.
3/38 anonim válasza:
Elvileg engem is el fog, ha szeptembertől nem lesz munkám. Naés? Majd összehúzzuk magunkat.
4/38 anonim válasza:
1., attól még jár Neked egy csomó juttatás álláskeresőként, nem teljesen tart el, én egyedülálló vagyok álláskeresőként, és így is megvagyok valahogy.
5/38 anonim válasza:
Engem nem tart el a férjem. Dolgozom, nagyjából azonos a keresetünk.
6/38 anonim válasza:
Barátnőm ilyen, tavaly házasodott. A férje már dolgozik, de ő még tanul. Egy éve van még az egyetemből, utána dolgozni fog.
7/38 anonim válasza:
...és engem sem!Dolgozunk mindketten,hajtjuk azt a nyomorult pénzt mint a barom.
8/38 anonim válasza:
Engem. Mert még tanulok. Azért igyekszem innen-onnan munkát szerezni.
9/38 anonim válasza:
Relatíve engem is a férjem tart el. Igaz, hogy kapok valamennyi gyedet (12 év munka után 54.000 Ft-ot, de ez éhen halni sem lenne elég. A párom fizetéséből élünk.
10/38 anonim válasza:
Nem kötekedésből, de én munka mellett érem el azt, amit egy HTB az otthon léttel, szóval ezért kár ilyen pozitívumot írni, hogy boldog család, lesz magára ideje, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!