Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik az esküvői bevonulás a polgárin?
Milyen sorrendben kell bevonulni? násznép a szülőkkel, tanúkkal és legvégül a pár
a tanúk mikor mennek oda a helyükre? illetve azt szeretném még kérdezni, hogy a pár együtt szokott bevonulni vagy külön? nálatok, hogy zajlott ez az egész? sajna én még nem voltam esküvőn és ezért nem tudom, hogy kell csinálni a sajátomon, segítsetek létszi
Még nekünk sem volt esküvőnk, de 2 éve a családban volt egy, ahol a násznép bent várta az ifjú párt a teremben, akik zenére vonultak be. A tanúk azt hiszem elől ültek és amikor az ő szerepük következett akkor léptek oda.
Egyébként szerintem ez variálható, alakítható az anyakönyvvezetővel meg lehet beszélni.
23N
Nalunk a nasznep bement ahogy erkezett, s bent ult mindenki az eskuvo kezdetekor. Ekkor az anyakonyvvezeto es a tolmacs bevonult, mogottuk a volegeny a ket tanu kozott. Azutan megszolalt a zene, a gyuruhordo kisfiu, s utana a menyasszony az edesapa altal kiserve.
Azert volt igy, mert a parom nem akart latni az eskuvo elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!