Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te, mint menyasszony kivel vonultál be a templomba?
Figyelt kérdés
Én Édesapámmal fogok.2012. máj. 10. 16:33
1/18 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hogy a legtöbben az édesapával/egyedül/vőlegénnyel vonulnak-e be. Mindenhol mások a szokások. Itt Svédországban a leginkább elterjedt a vőlegénnyel bevonulás.
2012. máj. 10. 16:39
2/18 anonim válasza:
Én a bátyámmal. Apukám már nem él sajnos. Valószínű akkor vele vonultam volna be.
3/18 anonim válasza:
Nálunk Magyarországon az édesapával szokás bevonulni. Persze ez nem mindenkinek adatik meg ilyen vagy olyan oknál kifolyólag.
5/18 anonim válasza:
Hát van egy merész elképzelésem, hogy Apukámmal és Édesanyám férjével vonulok be. Utóbbi embert is nagyon szeretem, ezért jutott eszembe.
De valószínű két tanús esküvőnk lesz, így nem lesz kérdés. :)
23N
6/18 anonim válasza:
Nekem sajnos apukám meghalt, a bátyámat volt a tanúm, így a keresztapukám kísért az oltárhoz.
7/18 anonim válasza:
A vőlegényemmel vonultam, nem akartam az apámmal.
8/18 anonim válasza:
Én a két kicsi unokaöcsémmel vonultam be. Rövid, almazöld egyberuhában voltak, én pedig törtfehérben.
9/18 anonim válasza:
Hogy itt mennyi az irigy p.csa :D:D csak olvastam a hozzászólásokat de simán le van pontozva az aki szimplán beírta hogy az apjával fog bevonulni:D csodálkoznak hogy a kutyának se kellenek :D
10/18 anonim válasza:
apukám már nem él sajnos, úgyh a nagypapámmal fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!