Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve vagyok együtt egy pakisztáni muszlim
fiúval, sajnos eddig csak távkapcsolatban, ám minden
hónapban találkoztunk, gyakran többször is. Most
jutottunk el oda, hogy szeretnénk összeköltözni, majd
röviddel összeházasodni?
Figyelt kérdés
Van azonban egy elég nagy probléma. Kijelentette, hogy csak akkor vesz feleségül, ha felveszem az iszlám vallást, vagyis muszlim leszek én is. Ennek az öltözködésemben is meg kell nyilvánulnia, vagyis teljes testet eltakaró pakisztáni ruhában kell lennem mindig, mindezt kendővel a fejemen. Ezen kívül dolgozni sem engedne, marad a háztartás és az otthonülés a családdal, merthogy anyukájával él. Sokszor mondtam neki, hogy én így soha nem leszek boldog, én nem szeretnék így élni, de itt ütköznek ki a vallási különbségek, mivel ezt nem érti meg, nem hallja meg. Pedig Európában él már jópár éve, mégsem nyit egy kicsit sem. Mivel nagyon szeretem, nem tudtam még megtenni, hogy elhagyjam, de sajnos nem hagy más lehetőséget. Véleményeket szeretnék, Ti mit tennétek a helyemben?
En vagyok az, akitol visszakerdeztel :), hogy ne is reagalj-e, de egyetertek a ket valaszoloval!!!
2016. máj. 24. 02:50
72/80 anonim válasza:
Szia!
Még mindig keresgél ez a fiú?
Idő kell amíg "kiszeretsz" belőle.Nehogy visszafogadd!
Ha nem térsz át az ő hitére akkor is kellett volna hordani a kendőt?Vagy ha nem térsz át akkor el sem vett volna feleségül, Akkor hogy is van ez?
Elgondolkodtat ez a dolog, a Te eseted kapcsán is hogy
mi vár ránk itt Európában, ha az Iszlám lesz többségben, de ez más kérdés.
Azt gondolom hogy azért az európai nőket, akik nem az arab kultúrában nőttek fel, csak erőszakkal lehet beleerőltetni ebbe, lesz még ebből probléma sajnos.
2016. máj. 24. 16:25
73/80 A kérdező kommentje:
Szia!
Nem vett volna el feleségül, ha:
-nem fedem el a hajam kendővel
-nem hordok olyan ruhákat, amire ő rábólint
-teljes testet takaró ruhák viselése
-egyedül nem mehetek sehova
-ne nagyon akarjak dolgozni
-családdal együttélni
-fiú barátokkal semmi kontakt
-5 gyerek
Teljesen komolyan gondolta.
Már nem keresgél, megsértődött. :)
2016. máj. 24. 16:39
74/80 A kérdező kommentje:
És ha nem térek át, szintén nem vett volna el. :)
2016. máj. 24. 16:42
75/80 anonim válasza:
Sértődjön is, keresgéljen a buckalakó szolgái között magának valót!
2016. máj. 24. 16:45
76/80 A kérdező kommentje:
Ennyi. :)
Én meg szépen elfelejtem a francba. Persze kis idő kell. :)
2016. máj. 24. 16:55
77/80 anonim válasza:
Nezz meg nehany filmet vagy olvass el valodi torteneteket. azt gondolom tudod hogy Pakisztanban a ami napig megkovezik a not ha A FERJE AZT ALLITJA HOGY A NO MEGCSALTA. ez csak egy pelda. Pakisztan az egyik legelmaradottabb muszlim orszag ahol a feleseg sot a lanygyerek meggyilkolasaert nem buntetik meg a ferfit aki elkoveti. Ne menj hozza mert ha o nem akkor a csaladja fog megolni. tovabba torveny hogy minden esetben ha a ferfi elhagyja a feleseget (forditva nem letezik ilyen) a gyerek MINDIG A FERFIE ES ANNAK A CSALADJAE, fuggetlenul a gyerek nemetol es koratol. a fiu gyerek 7 eves koraig maradhat az anyaval max. a lany az elso menstruacioig. utana az apa es csaladja neveli ha ok ugy akarjak soha tobbe nem lathatja az anya a gyerekeit. mindezt olyantol tudom aki muszlim ferfi felesege volt. mindket gyereket elveszitette es a halal elol egy kulonleges rendori akcio kereten belul tudtak megmenteni. gondolkodj el ezen es ne rohanj a vesztedbe.
2017. dec. 8. 09:22
78/80 anonim válasza:
utolso vagyok, most lattam csak hogy mar tul van targyalva a dolog de azert erdemes elolvasni amit irtam.
2017. dec. 8. 09:23
79/80 anonim válasza:
azon gondolkoztam mi a fene van egy ilyen esetben ha tegyuk fel a nonek mondjuk egy vagy ket gyereke szuletik es nem esik tobbet teherbe? vagy mi van ha egyaltalan nem tud teherbe esni? akkor mit muvel a pasi a tervezett 5 gyerek helyett?
2017. dec. 8. 09:31
80/80 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszi a kommentedet.
Az illetővel 2016. novemberében szakítottam. Nagyon nehezen ment, de nem zaklat már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!