Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve vagyok együtt egy pakisztáni muszlim fiúval, sajnos eddig csak távkapcsolatban, ám minden hónapban találkoztunk, gyakran többször is. Most jutottunk el oda, hogy szeretnénk összeköltözni, majd röviddel összeházasodni?
Nyugtass meg, h szamodra ez nem dilemma hanem eldontott kerdes. Ha egy ember rad akarja eroltetni a vallasat akkor a vallasat jobban szereti mint teged. Ha a vallasaban az all, h verjuk meg a noket akkor siman megver. Ez ilyen baromi egyszeru.
Ugyanigy nem jonnek ossze egy bigott katolikussal, vagy barmilyen mas emberrel akinek a vallasa ilyen fontos, mert attol fuggoen h milyen a vallasa felulrija az irantam erzett szeretet. Hagyd ott, talalsz masikat ket es fel perc alatt, kozel vagy ahhoz h elcseszd az eletet, konkretan nagyon kozel.
Én csak azt érteném meg valaha, hogy jöhet össze egy európai nő egy arabbal?
Amik mostanában történnek/történnek Európában (is), az szerinted ép elmére vall?Az összes arab életveszély, még most menekülj, de marha gyorsan!
Csak megerősítésre várok, mivel sokszor egy külső szemlélő tud a legtöbbet hozzátenni. :) És itt jó hozzászólásokat olvastam eddig.
Család és barátok véleményét ismerem.
Kérdező, hogy lehet ez valós kérdés? :/
Itt még csak nem is arról van szó, hogy a muszlim férfi minden szépet ígér, de te azért aggódsz, hogy a házasságban kimutatná a foga fehérjét...
Itt konkrétan látod rajta/megmondta, mit akar. Te otthon, nem dolgozhatsz, otthonülés, elszigeteltség, vallás felvevése, test takarása... és ezek nem kompromisszumok. Még ha most le is mondana ezekről, mert látja, így elhagyod, a gondolkozásmódja nem fog változni.
Te is tudod mi a jó döntés.. és igen, ilyenkor szívás a szerelem, de azért csak van egy minimális mennyiségű értelmed, na :D Bocsi, de ez ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!