Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve vagyok együtt egy pakisztáni muszlim fiúval, sajnos eddig csak távkapcsolatban, ám minden hónapban találkoztunk, gyakran többször is. Most jutottunk el oda, hogy szeretnénk összeköltözni, majd röviddel összeházasodni?
Utolsónak:
Igen, tulajdonképpen azt akarja, megfosztani attól az énemtől, amelyikbe másfél éve beleszeretett. Ennyi erővel teljesen mindegy, ki van mellette, csak nő legyen, vegye fel a vallást, fedje el a testét, ne akarjon sehová menni, csinálja azt, amit ő mond.
Már szakítottam, megtettem. :)
Utolsó hozzászólónak:
Köszönöm a választ.
Vele az a helyzet, hogy szerintem hajlott volna arra, hogy normális, az európai normáknak is megfelelő életet éljünk, de az a baj, hogy a vele élő anyja egy őskövület, a még saját tükörképe előtt is fejkendőt viselő kb. 65 éves nő, aki szigorúan tartja a vallási előírásokat, és a kisebb-nagyobb problémákat imádkozással oldja meg. Lánytestvére szintén ugyanez.
Elmondtad már neki, hogy elhagyod? Hogy reagált?
Sok erőt!
Köszi utolsó.:)
Igen, elmondtam, és elég furán viselkedik, mintha én rúgtam volna fel mindent a döntésemmel. Sértve érzi magát.
Egyértelműen szakítás. Nehogy hozzámenj, mondom ezt úgy, hogy az én édesanyám is egy iszlám férfi felesége, de apukám egyáltalán nem gyakorolja a vallását, nem szabályoz be minket semmivel kapcsolatban, a legjobb apa a világon. :)
Viszont ez a férfi teljesen "elvont". Ha neki olyan nő kell, aki bebugyolálva jár és otthon mos-főz-takarít, akkor keressen egy muszlim nőt, aztán ennyi.
A másik: a sok tudatlan kommentelőnek üzenem, hogy üljetek már le és tanuljatok egy kis történelmet, mert az egy dolog, hogy iszonyat buták vagytok, de ennek még hangot is adtak.. Nekem fáj. Mesélje már el valaki nekem, hogy mióta ARAB egy PAKISZTÁNI???! De most őszintén, ezt a tudatlanságot azért már nehezen lehet überelni. Rögtön arabok így, arabok úgy, fúú de szemetek, mind terrorista, mind ilyen.. Aztán meg épp csak kiderül, hogy konkrétan nem is arab férfiról van szó. Gratulálok, ítélkezni, na azt mindenki tud..
Legalább, ha már nem vagytok képben a dolgokkal, akkor ne terjesszétek a hülyeségeket.
Utolsó, igazad van, de ne off-old szét a topicomat kérlek.:)
Mindenki tök normálisan leírta a véleményét, én is meglepődtem, hogy senki nem küldött el a francba azért, mert muszlim fiúba szerettem bele. És ez pozitív.
Más kérdés, hogy én nagyon képbe tettem magam az iszlám témakörrel kapcsolatban, ki a muszlim, arab, ezek együttese stb. De! Ez nem mindenkit érdekel, fogadjuk el.:)
Nem offolom szét a topikodat, én is normálisan válaszoltam a kérdésre és leírtam a saját véleményemet, ahogy leírták azok is, akik úgy indítottak, hogy mennyire utálják az arabokat és mind életveszélyesek. :)
Akkor ezek szerint én is életveszélyben vagyok már 22 éve, mert az én apukám történetesen arab és elmondhatatlanul irritál, mikor a sok tudatlan dobálózik sokszor olyannal, amiről fogalma nincs.
Nem kell érdekelje őket, mint ahogy írtad is, oké, ezzel még nincs is baj, de ha egyszer nem érdekli, akkor minek beszél ostobaságokat, hisz nyilván semmit nem tud a témáról. A tudatlanság még nem mentség.
Köszönöm a Te válaszodat is.
Itt a téma, a kérdés adott. Nekem, mint európai nőnek teljesen felborulna az életem, ha ezzel a személlyel kötném össze az életemet.
Anyukádnak szerencséje van apukáddal, ha valóban semmiben sem korlátozza.
Amúgy leírhatnád szépen, higgadtan is, hogy senki ne keverje a szezont a fazonnal, arabot muszlimmal, népcsoportot vallással, hol élnek arabok, kik az arabok, kik nem, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!