Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másfél éve vagyok együtt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve vagyok együtt egy pakisztáni muszlim fiúval, sajnos eddig csak távkapcsolatban, ám minden hónapban találkoztunk, gyakran többször is. Most jutottunk el oda, hogy szeretnénk összeköltözni, majd röviddel összeházasodni?

Figyelt kérdés
Van azonban egy elég nagy probléma. Kijelentette, hogy csak akkor vesz feleségül, ha felveszem az iszlám vallást, vagyis muszlim leszek én is. Ennek az öltözködésemben is meg kell nyilvánulnia, vagyis teljes testet eltakaró pakisztáni ruhában kell lennem mindig, mindezt kendővel a fejemen. Ezen kívül dolgozni sem engedne, marad a háztartás és az otthonülés a családdal, merthogy anyukájával él. Sokszor mondtam neki, hogy én így soha nem leszek boldog, én nem szeretnék így élni, de itt ütköznek ki a vallási különbségek, mivel ezt nem érti meg, nem hallja meg. Pedig Európában él már jópár éve, mégsem nyit egy kicsit sem. Mivel nagyon szeretem, nem tudtam még megtenni, hogy elhagyjam, de sajnos nem hagy más lehetőséget. Véleményeket szeretnék, Ti mit tennétek a helyemben?

2016. máj. 10. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 A kérdező kommentje:

Hát, úgy tűnik, én jobban szerettem őt, mint ő engem.:(

Nem tudta elengedni azt a dologot, hogy nekem teljesen lefedve kell járnom az utcán.

Inkább elveszített, minthogy fealdja a hülye hagyományokat. Hihetetlen, hogy emiatt van vége a kapcsolatnak lényegében...

2016. máj. 18. 11:19
 62/80 anonim ***** válasza:
Ot sem errem, mierr erolteri rad. Annyi muszlim no van, akik boldogan kovetnek ot! Mindenki boldog lenne....
2016. máj. 19. 03:40
 63/80 A kérdező kommentje:

Mert ilyen, egy agresszor. :-)

Én kellek neki de muszlim kivitelben. :-)

2016. máj. 19. 10:27
 64/80 anonim ***** válasza:
100%

"Hát, úgy tűnik, én jobban szerettem őt, mint ő engem.:(

Nem tudta elengedni azt a dologot, hogy nekem teljesen lefedve kell járnom az utcán."

Mi ezt fel se tudjuk fogni. Teljesen más kultúra. Náluk ez a normális, és mint ahogy te nem érted, hogy európaiként miért kell beöltöznöd, úgy ő sem érti, hogy neked miért jelent ez olyan nagy problémát...

2016. máj. 22. 13:31
 65/80 A kérdező kommentje:

Azért engem elég jól ismer, tudja, hogy milyen vagyok.

Abban a pillanatban, ahogy feltenném a kendőt, a személyiségemet veszíteném el. Soha.

Én nyitott voltam rá, a vallására, mindenre, ez a különbség kettőnk között.

Neki pontosan tudnia kell, hogy élnek Európában a nők, hiszen elég régóta van már itt. Csak nem fogadja el, lenézi.

2016. máj. 22. 13:44
 66/80 anonim ***** válasza:
100%
De ugye teljesen megszakitottad vele a kapcsolatot? Nehogy meggondold magad...
2016. máj. 23. 07:22
 67/80 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Csak szeretem. :(

Nem fogadtam vissza...

Ha kéri, h beszéljünk, akkor se reagáljak? Úgysem változna?

2016. máj. 23. 11:32
 68/80 anonim ***** válasza:
100%

Azzal csak a saját életedet bonyolítod szerintem, ha beszélgetsz vele, így nem fogod tudni elfelejteni.

És ha engem kérdezel: nem, nem fog változni. Ők annyira komolyan veszik a vallást, hogy szinte kizártnak tartom, hogy egy olyan ember, aki ilyen szinten gyakorolja a vallását, csak úgy 180 fokos fordulatot vegyen és lemondjon a "követeléseiről" veled szemben.

2016. máj. 23. 16:33
 69/80 anonim ***** válasza:
100%

Eszed ágában ne legyen vele még beszélni vele, megint nekifutna, hogy rá tudjon szedni téged az egészre.

A saját csapdád körül legyeskednél.

Azt az embert úgy ahogy van, felejtsd el a saját érdekedben...

2016. máj. 23. 16:35
 70/80 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat. :)

Okés.

2016. máj. 23. 17:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!