Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve vagyok együtt egy pakisztáni muszlim fiúval, sajnos eddig csak távkapcsolatban, ám minden hónapban találkoztunk, gyakran többször is. Most jutottunk el oda, hogy szeretnénk összeköltözni, majd röviddel összeházasodni?
Én megköszönném, hogy korrektül felvázolta milyen jövő áll előttem. Nem akkor kell rádöbbennem miután hozzámentem.
És azzal el is köszönnék tőle.
De szerintem ez neked sem kérdés igazából, mert a muszlimot nem tudod a magadévá enni, ő pedig nem fogad úgy, annak ami vagy.
Igen, nagyon korrekt, legalább előre tudatja, mire számíthatok. :)
A java csak ezután jönne szerintem, pl.: nem mehetek egyedül sehová...
Egyetértek a többiekkel, pedig én még csak nem is utálom a muszlimokat. :D
Szerintem egyértelmű a válasz számodra is. Ha vele maradsz, örökre szomorú leszel. Ha most elhagyod, akkor csak egy ideig. El fog múlni. Nem éri meg. Főleg, ha nem meggyőződésből teszed, hanem kényszerből. Örülj a szabadságodnak, ami sok nőnek nem adatik meg. Ne dobd el azért, aki nem szeret eléggé ahhoz, hogy engedjen legalább egy kicsit. (Amúgy muszlim szabályok szerint elvehetnek keresztény nőt, akkor is ha az marad, mert a férfi adja tovább a vallást.)
17-es:
Kedves hozzászólás, köszönöm.
Annak ellenére h szerencsésen lezárt téma, azért írok :D
Ő milyen kompromisszumra képes irántad? Kb semmire. Ez van, fogadd el és legyél a rabszolgája, mint ahogy a vallásuk is megírja....
Keress egy normális európait, lehetőleg magyart, van pár jóravaló köztük. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!