Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másfél éve vagyok együtt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve vagyok együtt egy pakisztáni muszlim fiúval, sajnos eddig csak távkapcsolatban, ám minden hónapban találkoztunk, gyakran többször is. Most jutottunk el oda, hogy szeretnénk összeköltözni, majd röviddel összeházasodni?

Figyelt kérdés
Van azonban egy elég nagy probléma. Kijelentette, hogy csak akkor vesz feleségül, ha felveszem az iszlám vallást, vagyis muszlim leszek én is. Ennek az öltözködésemben is meg kell nyilvánulnia, vagyis teljes testet eltakaró pakisztáni ruhában kell lennem mindig, mindezt kendővel a fejemen. Ezen kívül dolgozni sem engedne, marad a háztartás és az otthonülés a családdal, merthogy anyukájával él. Sokszor mondtam neki, hogy én így soha nem leszek boldog, én nem szeretnék így élni, de itt ütköznek ki a vallási különbségek, mivel ezt nem érti meg, nem hallja meg. Pedig Európában él már jópár éve, mégsem nyit egy kicsit sem. Mivel nagyon szeretem, nem tudtam még megtenni, hogy elhagyjam, de sajnos nem hagy más lehetőséget. Véleményeket szeretnék, Ti mit tennétek a helyemben?

2016. máj. 10. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Én megköszönném, hogy korrektül felvázolta milyen jövő áll előttem. Nem akkor kell rádöbbennem miután hozzámentem.

És azzal el is köszönnék tőle.

De szerintem ez neked sem kérdés igazából, mert a muszlimot nem tudod a magadévá enni, ő pedig nem fogad úgy, annak ami vagy.

2016. máj. 10. 20:49
 12/80 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon korrekt, legalább előre tudatja, mire számíthatok. :)

A java csak ezután jönne szerintem, pl.: nem mehetek egyedül sehová...

2016. máj. 10. 20:53
 13/80 mikeXxX ***** válasza:
95%
Aztán egyszer csak megkér hogy hozz el egy táskát a reptérre mert nem ér haza és lekésné a gépet és aztán egyszer csak mikor odaérsz huss a táska felrobban mikor te nyaralni készülnél ! Dolgoztam arabokkal több kontinensen is elárulom nem tisztelik a nőket de ha neked ez kell házasodj csak oda .
2016. máj. 10. 21:29
 14/80 A kérdező kommentje:
A pakisztáni mióta arab? :)
2016. máj. 10. 21:40
 15/80 anonim ***** válasza:
100%
Menekulj!!!!!
2016. máj. 10. 21:46
 16/80 anonim ***** válasza:
95%
Hogy én mit tennék? Fenemód sajnálnám azt a másfél évet, amit elpocsékoltam az életemből.
2016. máj. 10. 21:54
 17/80 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a többiekkel, pedig én még csak nem is utálom a muszlimokat. :D

Szerintem egyértelmű a válasz számodra is. Ha vele maradsz, örökre szomorú leszel. Ha most elhagyod, akkor csak egy ideig. El fog múlni. Nem éri meg. Főleg, ha nem meggyőződésből teszed, hanem kényszerből. Örülj a szabadságodnak, ami sok nőnek nem adatik meg. Ne dobd el azért, aki nem szeret eléggé ahhoz, hogy engedjen legalább egy kicsit. (Amúgy muszlim szabályok szerint elvehetnek keresztény nőt, akkor is ha az marad, mert a férfi adja tovább a vallást.)

2016. máj. 10. 22:31
 18/80 A kérdező kommentje:

17-es:

Kedves hozzászólás, köszönöm.

2016. máj. 10. 22:39
 19/80 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ is. Lapát. :)
2016. máj. 10. 22:46
 20/80 anonim ***** válasza:
96%

Annak ellenére h szerencsésen lezárt téma, azért írok :D

Ő milyen kompromisszumra képes irántad? Kb semmire. Ez van, fogadd el és legyél a rabszolgája, mint ahogy a vallásuk is megírja....

Keress egy normális európait, lehetőleg magyart, van pár jóravaló köztük. ;)

2016. máj. 10. 23:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!