Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másfél éve vagyok együtt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve vagyok együtt egy pakisztáni muszlim fiúval, sajnos eddig csak távkapcsolatban, ám minden hónapban találkoztunk, gyakran többször is. Most jutottunk el oda, hogy szeretnénk összeköltözni, majd röviddel összeházasodni?

Figyelt kérdés
Van azonban egy elég nagy probléma. Kijelentette, hogy csak akkor vesz feleségül, ha felveszem az iszlám vallást, vagyis muszlim leszek én is. Ennek az öltözködésemben is meg kell nyilvánulnia, vagyis teljes testet eltakaró pakisztáni ruhában kell lennem mindig, mindezt kendővel a fejemen. Ezen kívül dolgozni sem engedne, marad a háztartás és az otthonülés a családdal, merthogy anyukájával él. Sokszor mondtam neki, hogy én így soha nem leszek boldog, én nem szeretnék így élni, de itt ütköznek ki a vallási különbségek, mivel ezt nem érti meg, nem hallja meg. Pedig Európában él már jópár éve, mégsem nyit egy kicsit sem. Mivel nagyon szeretem, nem tudtam még megtenni, hogy elhagyjam, de sajnos nem hagy más lehetőséget. Véleményeket szeretnék, Ti mit tennétek a helyemben?

2016. máj. 10. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Poszter, rengeteg olyan történetet lehet hallani, hogy naív lányokat kivitt a muszlim srác egy muszlim országba, és ott pedig teljesen a család hatalma alatt vagy. Nem beszéled a nyelvet, nem ismersz senkit, lehet, hogy elveszik az útleveled, a pénzed, saját kereseted nem lesz. Megerőszakolják, megverik, néha meg is ölik őket. Ha egy csepp eszed van, nagyon gyorsan megszakítod ezt a kapcsolatot, és vigasztalódsz egy hozzádvaló fiú mellett.
2016. máj. 14. 15:17
 52/80 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, így lesz. :)
2016. máj. 14. 16:29
 53/80 anonim válasza:
100%

Szerintem hagyd ezt a kapcsolatot, ha nem akarsz életed nagyobb részében majd szenvedni!

Ha esetleg elválsz később tőle, akkor a gyermeketeket pedig magával fogja vinni, akár arab országba is, mert joga lesz hozzá!

2016. máj. 14. 18:12
 54/80 A kérdező kommentje:

Már hagyom ...

Amúgy nem akart volna hazamenni végleg Pakisztánba, de azt már előre mondta, hogy 5-6 gyereket szeretne, és mind muszlim lesz, muszlim névvel. :)

2016. máj. 14. 18:17
 55/80 anonim ***** válasza:
100%

5-6 gyereket szeretne? :D :D

Na jó, tényleg kifogtad a muszlimok közül a legrosszabbat. Mert vannak köztük normálisak is, akik nem ennyire fanatikusak, hogy csador, tetőtől-talpig beöltözés, sehová nem mehetsz, otthon mos-főz-takarít stb stb. Illedelmesen javasolj neki egy hozzá hasonlóan fanatikus felfogású muszlim nőt, aki ezt el is viseli.

2016. máj. 14. 19:32
 56/80 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Az első évben teljesen normális volt, imádtam, de tényleg az utóbbi 2 hónapban meghibbant.

Mondta, hogy gyorsan esküvő, miután kiköltöztem, mert az együttélést nem engedi a vallása. És utána egyből gyerek. Gyerekek. :) Szerinte nincs mire várni. :)))))

2016. máj. 14. 21:49
 57/80 A kérdező kommentje:

Update:

Pár nap után jelentkezett azzal, hogy oké, mehetek dolgozni (...), de csak bebugyolálva, kendőben.

Sajnos az öltözetből és a többiből nem tud engedni.:)

Nagyszerű.:)

2016. máj. 16. 10:03
 58/80 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy visszafogadd...
2016. máj. 16. 10:06
 59/80 anonim ***** válasza:
100%
Vissza ne fogadd! Az, hogy temporálisan enged az nem egy életre szól. És legyen ez egy kitűnő lecke számodra. Támogatom a kultúrális sokszínűséget, de ott ahol ekkora szakadékok vannak ez nem abszolválható. Megnyomorítaná az egész életed.
2016. máj. 16. 10:11
 60/80 A kérdező kommentje:

Csak irónikusan írtam mindent, nem akarom visszafogadni.

Most érzem, ez egy rohadt nehéz történet.

Nagyon vártam a kommenteket.

Köszi.

2016. máj. 16. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!