Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve vagyok együtt egy pakisztáni muszlim fiúval, sajnos eddig csak távkapcsolatban, ám minden hónapban találkoztunk, gyakran többször is. Most jutottunk el oda, hogy szeretnénk összeköltözni, majd röviddel összeházasodni?
Szerintem hagyd ezt a kapcsolatot, ha nem akarsz életed nagyobb részében majd szenvedni!
Ha esetleg elválsz később tőle, akkor a gyermeketeket pedig magával fogja vinni, akár arab országba is, mert joga lesz hozzá!
Már hagyom ...
Amúgy nem akart volna hazamenni végleg Pakisztánba, de azt már előre mondta, hogy 5-6 gyereket szeretne, és mind muszlim lesz, muszlim névvel. :)
5-6 gyereket szeretne? :D :D
Na jó, tényleg kifogtad a muszlimok közül a legrosszabbat. Mert vannak köztük normálisak is, akik nem ennyire fanatikusak, hogy csador, tetőtől-talpig beöltözés, sehová nem mehetsz, otthon mos-főz-takarít stb stb. Illedelmesen javasolj neki egy hozzá hasonlóan fanatikus felfogású muszlim nőt, aki ezt el is viseli.
Utolsónak:
Az első évben teljesen normális volt, imádtam, de tényleg az utóbbi 2 hónapban meghibbant.
Mondta, hogy gyorsan esküvő, miután kiköltöztem, mert az együttélést nem engedi a vallása. És utána egyből gyerek. Gyerekek. :) Szerinte nincs mire várni. :)))))
Update:
Pár nap után jelentkezett azzal, hogy oké, mehetek dolgozni (...), de csak bebugyolálva, kendőben.
Sajnos az öltözetből és a többiből nem tud engedni.:)
Nagyszerű.:)
Csak irónikusan írtam mindent, nem akarom visszafogadni.
Most érzem, ez egy rohadt nehéz történet.
Nagyon vártam a kommenteket.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!