Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másfél éve vagyok együtt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve vagyok együtt egy pakisztáni muszlim fiúval, sajnos eddig csak távkapcsolatban, ám minden hónapban találkoztunk, gyakran többször is. Most jutottunk el oda, hogy szeretnénk összeköltözni, majd röviddel összeházasodni?

Figyelt kérdés
Van azonban egy elég nagy probléma. Kijelentette, hogy csak akkor vesz feleségül, ha felveszem az iszlám vallást, vagyis muszlim leszek én is. Ennek az öltözködésemben is meg kell nyilvánulnia, vagyis teljes testet eltakaró pakisztáni ruhában kell lennem mindig, mindezt kendővel a fejemen. Ezen kívül dolgozni sem engedne, marad a háztartás és az otthonülés a családdal, merthogy anyukájával él. Sokszor mondtam neki, hogy én így soha nem leszek boldog, én nem szeretnék így élni, de itt ütköznek ki a vallási különbségek, mivel ezt nem érti meg, nem hallja meg. Pedig Európában él már jópár éve, mégsem nyit egy kicsit sem. Mivel nagyon szeretem, nem tudtam még megtenni, hogy elhagyjam, de sajnos nem hagy más lehetőséget. Véleményeket szeretnék, Ti mit tennétek a helyemben?

2016. máj. 10. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
61%
A valas addig tabu amig nem tesz olyat amivel osszetori a szived es nem tudsz megbocsajtani.
2016. máj. 11. 12:36
 32/80 A kérdező kommentje:

30-nak:

Kedves vagy, én is nagyon sajnálom, a szívem szakad meg, mert szeretem. :(

2016. máj. 11. 12:41
 33/80 anonim ***** válasza:
100%

Na erre kíváncsi leszek,hogy mi fog történni a közel jövőben :)

Igazat írtak a többiek :) elne tűnj jelentkezz majd :)

2016. máj. 11. 16:08
 34/80 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem írni, hogy már célzott arra, elteszi az útlevelemet egy biztos helyre, ahol a többi családtagé található... Mondtam, szó nem lehet róla, hogy kiadom a kezemből. Erre ő, hogy majd én magamtól fogom odaadni neki.

Ezt is csak nemrég bökte ki...

2016. máj. 11. 16:42
 35/80 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ezek után világossá vált, hogy jobb ha megszabadulsz tőle, mielőtt még nem késő...
2016. máj. 11. 16:48
 36/80 A kérdező kommentje:
Igen, mielőtt eldurvulna a helyzet, véget vetek.
2016. máj. 11. 17:43
 37/80 anonim ***** válasza:
1-esnél a pont!
2016. máj. 12. 16:52
 38/80 anonim ***** válasza:
100%

Ui:

De ahogy te látod.

Igazából a pasi "követlménye" az iszlámmal is szembe megy ,na de nem szeretnék ítélkezni.

2016. máj. 12. 16:53
 39/80 A kérdező kommentje:
Itt nyugodtan lehet ítélkezni, hiszen azért tettem fel a kérdést, mert nem egyszerű ez a történet... Amúgy itt mindenki ugyanazt gondolja, senki nem mondta, hogy próbáljam meg, hátha, blabla. Ennyi ember nem tévedhet.
2016. máj. 12. 17:05
 40/80 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén... hogy szerethetsz egy olyan embert, aki megfoszt önmagadtól?
2016. máj. 13. 09:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!