Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha azért menne tönkre a házasságom, mert nem vonzódok a férjemhez szexuálisan?
Ő férjem nagyon elengedte magát, 125kg. Nem vonzódok hozzá egyáltalán, ezért szex sincsen közöttünk.
Nem haboznék, ha nem lenne 3 közös gyermekünk, de így nem tudom mi tévő legyek. Még fiatal is, 31 éves.
Anyám szerint nem vagyok komplett, hogy ott akarom hagyni, de ez így nem mehet tovább, hogy csak én nyelek.
Én 65 kg vagyok és 3 gyereket szültem, az nem megoldás, hogy én is elengedem magamat. Ja és avval érvel, hogy nekem van időm foglalkozni a testemmel, mert otthon vagyok a 3 gyerekkel. Ez igaz, hogy csak ő dolgozik, de, ha akarna ő is tehetne ez ellen. Kinek van igaza?
akkor mi a francnak fialod rakasra a kolykoket??? gondolom amikor az utolsot megcsinalta mar nem 85 kg volt.
arra jo hogy a lovet hazahozza de most mar nem kell mert meghizott? nyugodtan hagyd ott majd kapsz tartasdijat aztan nezd meg hogy 65 kiloddal meg a harom kolykoddel melyik pasinak kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!