Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha azért menne tönkre a házasságom, mert nem vonzódok a férjemhez szexuálisan?
Ő férjem nagyon elengedte magát, 125kg. Nem vonzódok hozzá egyáltalán, ezért szex sincsen közöttünk.
Nem haboznék, ha nem lenne 3 közös gyermekünk, de így nem tudom mi tévő legyek. Még fiatal is, 31 éves.
Anyám szerint nem vagyok komplett, hogy ott akarom hagyni, de ez így nem mehet tovább, hogy csak én nyelek.
Én 65 kg vagyok és 3 gyereket szültem, az nem megoldás, hogy én is elengedem magamat. Ja és avval érvel, hogy nekem van időm foglalkozni a testemmel, mert otthon vagyok a 3 gyerekkel. Ez igaz, hogy csak ő dolgozik, de, ha akarna ő is tehetne ez ellen. Kinek van igaza?
Itt rég nem a kilókról van szó
Egy kis időt fordítok magamra is.:) 1 órát tornázok naponta, félóránkra osztom szét. Szerencsére van segítségem, anyu segít, ha kell.:)
Diétázik egyébként, de kinézem belőle, hogy munkahelyen megeszi a magáét. Máskülönben nem nézni ki így. Utolsó, ez tényleg szomorú, de ez lesz, ha nem változtat. Te tudnál együtt élni olyannal, akihez nem vonzódsz szexuálisan, már érzelmileg sem igazán?
Ezek e dolgok fontosak nekem, egy fiatal nő vagyok.
Nem szabadott volna hagyni,hogy idáig fajuljanak a dolgok,nem egyik napról a másikra változott meg.Egy ideig téged sem érdekelt,csak most,hogy már rá sem bírsz nézni.
Elsősorban ő a hibás,de kisebb részben tiéd is a felelősség.
Én vele maradnék legalább még néhány évig és próbálnék dolgozni a kapcsolaton.A fiatalságodat siratod,de közben ne feledkezz meg a kötelességeidről amiket önként vállaltál.
Dönthettél volna úgy is,hogy csak harminc után házasodsz meg és akkor most más lenne a helyzet.
Ha meg ő volt a nagy szerelem akkor,hogy múlhatott el ilyen gyorsan?
Ha van segítséged, akkor szépen megfogod a kezét és lemész vele egy edzőterembe, nem külön, hanem együtt, nem alaklomszerűen hanem rendszeresen. Mivel Te főzöl megpróbálod átállítani szénhidrát szegény kajákra(lehetőleg olyanra mit szeret is) és türelmesen vársz amíg lefogy. Mindemellett elmondod azt is, hogy szeretnéd, ha jobban vigyázna az egészségére és a nagy túlsúly miatt sokkal nagyobb a kockázata az infarktusnak és a cukorbetegségnek, és ha szeretné látni felnőni a gyerekeit,akkor muszáj változtatnia az életmódján. A lényeg az, hogy nem miattad változtasson, hanem önszántából!!!
38F
Szánalmas a pali.
Igazad van kérdező,nem disznó ólban élsz hanem ember vagy,igényekkel a puncinak be kell nedvesedni.
Én is dolgozok napi 10+ órát ha kell,mellette képzem magam és heti 4 kőkemény edzésem van,diétázok,hogy kívánjon a bnőm,ez a különbség.
Én régen voltam 105kg undorító dagadt moslék voltam,most 85kg izmos,és sokkal jobb.
Ha nem érti meg akkor egy igénytelen a pasid,aki nem érdemli meg vele legyél.
Menjen és keressen magának egy tehenet és legyen vele.
Mond meg neki,hogy nem kívánod nem akarsz vele szexelni,mert az undor fog el.
2. ha ez sem költözz ki a hálószobából
3.Én beadnám a válópert ha ez sem használ vagy elköltöznék anyámékhoz.
Érdekes mert általában a nők lesznek igénytelen elhízottak.
28Ffi
Itt nem csak a felszedett kilókkal van a baj ...
Válással való fenyegetőzés meg zsarolás helyett talán megpróbálhatnál segíteni neki. Írtad h sokat veszekedsz vele mert meghízott. Naív lehetsz ha a hisztivel meg a veszekedéssel azt hiszed elérsz valamit. Volt oka annak hogyh ozzá mentél és szültél neki három gyereket. Akkor most állj mellé higgadtan és próbálj neki segíteni. Pláne ha lelki problémái is vannak. Megkérdezted miért van ez? Próbáltál vele beszélgetni, megértő lenni? Segíteni vagy támogatni? Egy maga tartja el a családot feltételezem nem 8 órát dolgozik hétfőtől-péntekig. Sokkal kevesebb ideje lehet magára mint neked. Nagyon szép és dicséretes hogy te ilyen jól formában tudod tartani magad, viszont annak is van valami oka hogy ő elhagyta magát.
Ülj le vele normálisan beszélgetni, mond el neki mi a gondod, hogy tehetne ellene, támogatod és segíts neki. Főzz neki úgy ami diétásabb, próbljatok meg kialakitani valami lehetőséget mozgásra. Akár együtt.
Mindent meg lehet oldani, ha valaki akarja. Persze ha kell egy indok amiért ki lehet menekülni egy házasságból "mert te még fiatal vagy és feltételezem élni akarsz"... akkor persze normális, és indokolt.
Azt megértem h nem így ismerted meg és nem vonzódsz úgy hozzá mint akkor. De azzal nem értek egyet h rögtön váláshoz kellene folyamodni bármilyen probléma megoldás helyett....
#17-es okos vagy.
Lovagolj a helyesíráson.
Az embernek sokszor egy fejbe vágás kell,hogy észhez térjen.
Nekem a haverom mondta,hogy a nőkből max egy hányingert dogok kiváltani,és nem lehurrogtam hanem igazat adtam neki,és lám bejött.
Tudod ki az akire hallgatsz?
Amúgy munkámban nem a helyesírásért kapom a zsíros fizetésemet,mert minden gépen megy és angolul,magyarul nagyon keveset írok ez látszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!