Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha azért menne tönkre a házasságom, mert nem vonzódok a férjemhez szexuálisan?
Ő férjem nagyon elengedte magát, 125kg. Nem vonzódok hozzá egyáltalán, ezért szex sincsen közöttünk.
Nem haboznék, ha nem lenne 3 közös gyermekünk, de így nem tudom mi tévő legyek. Még fiatal is, 31 éves.
Anyám szerint nem vagyok komplett, hogy ott akarom hagyni, de ez így nem mehet tovább, hogy csak én nyelek.
Én 65 kg vagyok és 3 gyereket szültem, az nem megoldás, hogy én is elengedem magamat. Ja és avval érvel, hogy nekem van időm foglalkozni a testemmel, mert otthon vagyok a 3 gyerekkel. Ez igaz, hogy csak ő dolgozik, de, ha akarna ő is tehetne ez ellen. Kinek van igaza?
A hízással is probléma van nyilván. Megromlott a kapcsolatunk.
És nem azt mondtam, hogy csak a belső számít, a külső egyáltalán. Ami sok az sok, ugyanazt tudom mondani, ha én így nézek ki, akkor ő miért úgy.
Itt nem pár kilóról van szó. Nem a kilók miatt lesz vége a kapcsolatunknak, hanem azért, mert nem akar ezen változtatni.
Hát nincs elferdítve, jobb dolog is van, mint hazudgálni. Én őszintén legalább itt elpanaszolhattam a problémát.
Az a hihetetlen, hogy 3 gyerek után így nézek ki? Pedig így van.
Még azt hozzátenném, hogy ha érzelmileg kötődnék hozzá, nem hagynám el, de belefáradtam, hogy nem tudok rá hatni. Egy kudarcnak élem meg komolyan. Ebben én is hibás vagyok, hogy nagyon mellette kellene, hogy álljak, biztatni, hogy változzon, de képtelen vagyok már rá.
Köszönöm azért a válaszokat.:)
"nem figyelmes velem"
Tényleg? Amikor te leundorítózod azután sem?
Másról van itt szó nem felfutott kilókról.
Ha az nem lenne, lenne más bajod.
Miközben a férjed dolgozik és eltart titeket, hogy te otthon lehess.
A válástól is csak az tart vissza, hogy akkor miből fogsz élni?
De sok ilyen önző, primó liba van.
Megértelek, hozzászoktál egy minőséghez és abból nem szívesen engedsz. Mi férfiak a szemünkkel szeretünk, ha valami nem tetszik a szemünknek arra nem gerjedünk be, hiába nagyon kedves és intelligens ember. Nő létedre Te is férfi szemmel látod a világot, de nem férfiasan viselkedsz. Ha egy férfi elhidegül a feleségétől csak nagyon ritkán marad mellette, mert arra vágyik, hogy boldog legyen, és aszerint cselekszik. Nagyon ritka dolog az, hogy egy hapsi elkezdi sértegetni a feleségét az alakja miatt, tudomásul veszi és inkább megkeresi máshol, mondjuk egyik sem túl "elegáns" magatartás. Szerintem a párod is tisztában van a túlsúlyával, de nem foglalkozik vele, mert neki így is jó. Lehet hogy ez egy önző magatartás, de az is lehet, hogy most éppen ennyi telik az erejéből a munka mellett. Ha nem foglalkozik Veled és a gyerekekkel az már sokkal nagyobb probléma mint a túlsúly, de itt nem erről van szó.
A Te problémád az, hogy a párodtól várod a megoldást, mert Te nem szeretnél lépni az ügyben....ha elhagyod, akkor szinte mindent buksz amit idáig felépítettél magad körül, és 3 gyerekkel párt találni finoman szólva nem egyszerű feladat. Persze bevállalhatod azt, hogy elválsz a férjedtől, és új életet kezdesz, de ezzel azt is kockáztatod, hogy még azt is elveszíted, amit idáig biztosnak hittél....ehhez nagyon erős jellem kell. Ha mégis bevállalnád, akkor is tudatában kell lenned, hogy senki nem garantálja azt, hogy rövid időn belül találsz magad mellé "szponzort", aki azon felül hogy szexuálisan kielégítene biztosítani tudná a méltányos megélhetést számotokra.
38F
#44-es igazi úriember vagy,libázol meg ilyenek.
Na pont az ilyenek végett vannak ki a nők,csicska viselkedés végett amit a palik tolnak.
Tudod vannak ELVÁRÁSok,a kérdező egy izmos sikeres pasit ismert meg és most egy ,,igénytelen tehénnel" kell beérje??????
Az más ha úgy jöttek össze,mert ,,pénztártól való távozás után nincsen reklamáció".
De itt nem így volt összejössz egy sikeres,jó megjelenésű férfivel és lesz belőle egy ,,roncs".
Bocsi kérdező nem bántom a férjed csak rá akarok világítani dolgokra.
Vagy felveszel egy sikeres mérnököt a cégedhez,eleinte dolgozik ahogy kell,aztán belesz_rik,megtartanád-e?
Na ugye,hogy nem?
Ez ugyanez,piacképesnek kell lenni párkapcsolatban IS.
Tenni kell érte,főleg,hogy a kérdező egy igényes,csinos NŐ,akinek vannak igényei.
Nem mindenkinek ,,jó aaaa,mindegy csak valaki legyen vele" ez kell.
Ne magyarázkodj kérdező,csak azok véleményére adj aki ott tart ahol te akarsz minimum 5 év múlva.
#46-os nem hinném tőle várja,de könyörgöm FÉRFI,ha nem törődöm akkor nem ilyen társat érdemel hanem tudom neki javasolni a duci nőket azoknak mindegy,csak valaki foglalkozzon velük.
Hasonló a hasonlóhoz.
Utolsó én örülök, hogy te megértesz.
De lássuk be ő tart el engem, ha ezután csak magamat kellene ellátnom, elhagynám, de nem tehetem a gyerekek miatt. Egyszerűen nincs más mód, el van cseszve az életem, most nagyon úgy érzem. A gyerekek az egyetlen örömeim benne, de nagyon hiányzik egy olyan társ, aki megbecsülne.:SS
Ha találnék is "jó pasit", akinek kellenék és szeretne, 3 gyereket ki az, aki elvállal? Nincs ilyen férfi a világon.
És egyébként nem nézek "férfi szemmel" vagy már nem is tudom mit mondott az egyik válaszoló. Attól, mert fontos nekem a külső, kell, amire "begerjedek", mint a férfiak. És nem csakis az érzelmek fontosak?
Miért ne találnál?
Én nekem volt egy exem akinek volt egy fia,és 15 évvel idősebb volt a hölgy tőlem,csinos,bombázó nő volt,én felvállaltam volna a gyerekét,csak valamiért lelépett tőlem lány,pedig imádtam.
Nem jó hozzáállás,fogsz találni,nyilván amikor elváltok apánál is marad egy gyerek,meg ő akkor is az apjuk marad(legalábbis remélem),még ha elválsz tőle ő apjuk lesz a gyerekeidnek továbbra is.
Itt mindenki álszent kérdező,tudod mindenki elfogadná még ha sorozatgyilkos is az a párja(csipkerózsika tudod :)))) )
Külsőd szerint fogadnak el az eszed szerint fognak elbocsátani,tehát ezt nem értik meg.
Hogy te NŐ vagy akinek vannak igényei akinek van p...ija aminek be kell nedvesednie a másikra,na most ha a másikat nem kívánjuk ott kell kilépni a kapcsolatból,főleg mert nem tesz érte,hogy tetsszen.
Pedig az a normális,hogy mindig puccba vágom magam,én is,pedig napi 8-10 órákat dolgozok szakmámban és mellette végzem a sulit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!