Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem tudom meddig tart meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom meddig tart meg a hazassagom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Aposom meghalt, anyosom egyedul van egy hazban. Mi egy panellbe lakunk. 2 kisgyerekunk van. Ma nagyon osszevesztem a ferjemmel, nagyon megharagudott, mert jott avval az otlettel, hogy koltozzunk anyosomhoz. Eddig is jott evel az itlettel, es megbeszeltuk, hogy ok hogy koltozzunk, de anyosomnak kulon lakresz lenne. Ma mondta, hogy ugy gondolta, hogy anyosom velunk lakjon egy hazba,neki lenne egy szobaja, de egy hazba laknank.Erre mondtam, hogy ez ugy nem ok. Felhuzta magat, hogy o kulon lakreszbe nem teszu az anyosom, o nem kuloniti el az anyjat. De en egyutt nem tudnak elni vele . Ti mit szoltok?

2015. jún. 30. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy a férjednek ideje lenne leszakadni a csecsről...

Nincs az a pénz, hogy én ebbe belemenjek a helyedben...

Mindenki külön család már, sajnálatos, hogy megözvegyült, de a halál éppúgy az élet rendje, mint a születés, na de ha összeköltöztök, akármilyen jófej anyós, bele fog szólni a dolgaitokba és akkor lesz vége a ti házasságotoknak...

Lesz egy özvegy, meg egy csonka család.

Szuperjó... :/

Egyébként még egy udvarra sem költöznék.

Nagyon igaz a mondás, hogy olyan távolságra kell költözni, hogy anyós papucsban ne tudjon átmenni...

2015. jún. 30. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mennék bele. Kell egy kis privát szféra. Meg aztán már neki sem, nektek sem lenne könnyű alkalmazkodni, megtanulni elviselni egymás bogarait. Semmiképp nem vállalnám így az összeköltözést.
2015. jún. 30. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
4%

Én megértem valamennyire a férjed.

Milyen gyerek az,aki ilyen helyzetben egyedül hagyja az anyját?

Közös lakrész semmiképpen, ennyi privát szféra kell.

Külön lakrész már jobban hangzik.

Ne akard,hogy a férjednek választania kelljen.

Gondolj bele,egy hasonló helyzetben te mit csinálnál, ha egyedül maradna anyukád?

Egyébként a legjobb az lenne, ha eladnátok anyósod házát és beköltözne egy elit öreg otthonba, ott lenne orvosi ellátás minden.Ezek az otthonok olyanok, mint egy 4-5 csillagos szálloda, szóval nem elfekvőről van szó.

Ha van elég nyugdíja,a házát sem kellene eladni.

Ez lenne a legjobb.

27F

2015. jún. 30. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért nem biztos, hogy olyan idős az anyuka, hogy idősek otthonába kelljen mennie. :D

Ha a kérdezőék 30-as korosztály, akkor olyan 50-60 év közötti lehet, nehogy már otthont javasoljunk neki. :D

Tényleg hány éves az anyuka?

Ha nem nagyon öreg és elesett, akkor nem sok értelme van összeköltözni.

A családomban sokan megözvegyültek már, ez mégsem járt azzal, hogy akkor már oda is költöztek a gyerekeikhez. Egyikük sem.

Csak ha napi szinten ellátásra szorultak.

Nagyon messze laktok egyébként egymástól?

2015. jún. 30. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kedves 3as válaszoló, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy neked még nincs külön családod...

Majd ha lesz, te is látni fogod, hogy bármennyire szeretik egymást a gyerekek-szülők, de már nem egészséges együtt élni és senkinek nem jó, mert mindenkinek kialakult a saját bioritmusa, ami általában ütközik már csak a generációs különbség miatt is...

Aztán vita csak vitát szül majd...

Szóval jobb távolról szeretni, mint közelről gyűlölni...

És hidd el, tudom miről beszélek, panelban laktunk (egy csecsemőnk van), azt eladtuk és amíg nem épül fel a házunk, szüleimnél lakunk... bármekkora a szeretet, tisztelet, bőven van nézeteltérés...

(Ha a lábáról leesett az anyós, az teljesen más téma)

Az öregotthon meg szerintem sértő, ha még nem olyan öreg...

1Es

2015. jún. 30. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem költöznék össze plane ha az anyos még siman ellatja magát.

Értem a férjet hogy megviseli ez az egész de sajnos...

Egyébként ti mar külön kis csalad vagytok.

2015. jún. 30. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nemhogy anyós/apóshoz nem költöznék! Még a saját szüleimhez se! Nem normális együtt élni. Elöbb utóbb konfliktus lesz, ez borítékolható! Ha egy mód van rá ne költözz!
2015. júl. 21. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!