Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegek kik otthon vannak es a ferjeik tartanak el erezteti a ferjetek hogy o tart el?
Szerintem mi vagyunk a ritka eset. Emberem rendszeresen nekem esik, hogy vegyek már magamnak pár új ruhát vagy csináltassam meg a hajam stb. (nem, nem nézek ki csövesnek), de mégis valahogy óckodok, hogy magamra annyit költsek.
(amúgy meg a visszája.. milyen jó is volt az én negyedannyi bevételem, mikor fél évig munkanélküli volt, nem haltunk éhen)
Velem nem éreztette eddig de mióta nem megy túl jól a sorsunk azóta igen.(el is kezdtem munkát keresni)
Egyébként nincsenek nagy igényeim pl ruhát évente max 5 vettem,mert régebbről volt egy csomó..nagyon semmit nem kellet mert sok volt mindenből..meg probáltam neki sporólni.
Nem. Bár most dolgozok, de nem tudom meddig, meg ezelőtt is voltam sokáig munkanélküli.
Soha nem az ő pénzeként emlegeti amit keres, hanem a mi pénzünkként. Meg értékeli is amit itthon csinálok és hogy olyankor, amikor itthon vagyok, több időnk van egymásra.
Amikor én is dolgozok annyi munka szaporodik fel itthon, hogy ketten nem végzünk vele amíg hullafáradtan be nem esünk az ágyba és reggelente úgy ébredünk, mint aki hetek óta nem aludt.
Mikor itthon vagyok, sokkal kipihentebbek, nyugodtabbak vagyunk mindketten.
Nem, soha!
Mondjuk nálunk annyiban más,hogy én családilag "hoztam, hozok" a házasságunkba. Tehát pl. a házunkat a szüleimtől kaptuk, az autóba is beleszálltak stb. De ha nem így lenne, akkor sem mondaná. Kettőnk közös döntése volt, hogy a tesó vállalása előtt nem menjek vissza dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!