Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegek kik otthon vannak es a ferjeik tartanak el erezteti a ferjetek hogy o tart el?
Nem érezteti,mert tudja,hogy a gyerekünk átmeneti egészségügyi gondja miatt van erre szükség.Valamelyikünknek itthon kellett maradnia vele gyed/gyes után,és mivel ő jóval többet keres,értelemszerűen nekem kellett.De mivel most már lassan 4 éves,és kezd helyrejönni,így én is elkezdek munkát keresni,illetve tanulni is szeretnék.
Én sem éreztetem vele,hogy "az én házam",mert ha szeretjük egymást és együtt vagyunk,akkor szerintem ennek semmi helye egy kapcsolatban,házasságban.
Nem érezteti, sőt inkább ő nem akarja, hogy visszamenjek dolgozni. Viszem, hozom a gyerekeket (a nagy 8-14ig van iskolában), tanulok velük, rendezem a háztartást, ha betegek nincs pánik, hogy ki legyen itthon velük stb, így kényelmes mindannyiunknak.
Pár éve külföldre jöttünk, mert itt keres annyit, hogy egy fizetésből megélünk. A pénzügyeket (számlák, megtakarítások, kiadások tervezése) amúgy én intézem, mert ő nem igazán szeret/tud a pénzzel bánni. Ha hazamegyünk, akkor visszamegyek dolgozni, mert hiányzik a pörgés. Vezető pozícióból jöttem el 6 éve babázni, de nekem már nagyon unalmas itthon lenni.
Kérdező, veled mi a helyzet, te otthon vagy és érezteti? Vagy miért írtad ki a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!