Anyukák, feleségek ti mivel töltitek a napotokat, ha egyedül vagytok otthon?
Nincs valami hobbid?
Keress magadnak valami kreatív elfoglaltságot.
Unatkozol????? Na, ezért van rossz véleményem a terhesekről, kisgyerekesekről, mert elbutulnak.."Ráesett egy esőcsepp a hasamra, most meghal a gyerek?" és társai...
Ha előbbre tartanál, meg is értenélek, 7-8 hónapos terhesen vacak lehet már, de 14 hetesen? Nem írtad, hogy problematikus lenne a terhesség.
Nem vagyok terhes, de mint normális ember, ha egyedül vagyok, és épp nincs semmi dolgom, akkor mondjuk filmet nézek, híreket olvasok, tájékozódok a világ eseményeiről, könyvet olvasok, interneten olvasok ezt-azt (és nem idióta fórumokról beszélek). Ennyire nem tudod lefoglalni magad? Ennyire nem vagy intelligens? Milyen gyereked lesz?
Tudom, bunkó vagyok, de na, egy ötlet: lesz egy gyereked. Tessék felkészülni rá! Keress gyerekverseket, altatódalokat, tanuld meg ezeket, vásárolj neten könyveket, böngéssz online katalógusokban, hogy melyik gyerekkönyv van meg a hozzád közel levő könyvtárakban...Korainak gondolhatod, de szerintem altatódal, kis gyerekvers már a pár hetesnek is mehet, ahelyett, hogy a cukibabócaegyelekmeg-et hallaná.
Bocs, de dühítenek az ennyire tehetetlen emberek. Nem tudom, kinek a mondása vagy csak szállóige-e, de sokat hallottam: az intelligens ember nem unatkozik.
Én zenét hallgatok, olvasok, netezek... ritkán van ilyen sajnos...
Amikor kismamaként voltam otthon táppénzen, hetente rendeztem át a házat. :D
Én például sokat zenélek, gyakorlok. Az el is fáraszt rendesen, mert ugye koncentrálni kell. Tornázom is, vagy elmegyek futni, de persze az most nem játszik, hideg van.
Főzni ilyenkor összetettebbeket szoktam, amikkel máskor nincs időm pepecselni.
No meg ha végképp nem tudok mit kezdeni magammal, akkor kimegyek a lakásból és találkozom valakivel vagy kinézek valami programot.
Tervezek, varrok (és ehhez elmegyek anyagot venni, stb.), rajzolok, festek, sütök-főzök (szeretek kísérletezni új dolgokkal), beszélgetek a családommal telefonon/skype-on heti 1-2x (mi is messze élünk), foglalkozom a nyelvi képességeimmel (elég sok nyelvet beszélek, így ezek rendszeres szintentartása/fejlesztése időt igényel - filmek, könyvek, feladatok...), elmegyek nézelődni vagy vásárolgatni az itteni ismerőseimmel (nem feltétlen barátnők, de valakit csak rá lehet venni egy kis kimozdulásra!).
Most konkrétan 5 hetet vagyok itthon, úgyhogy ezek a programok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!