Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha azért menne tönkre a házasságom, mert nem vonzódok a férjemhez szexuálisan?
Ő férjem nagyon elengedte magát, 125kg. Nem vonzódok hozzá egyáltalán, ezért szex sincsen közöttünk.
Nem haboznék, ha nem lenne 3 közös gyermekünk, de így nem tudom mi tévő legyek. Még fiatal is, 31 éves.
Anyám szerint nem vagyok komplett, hogy ott akarom hagyni, de ez így nem mehet tovább, hogy csak én nyelek.
Én 65 kg vagyok és 3 gyereket szültem, az nem megoldás, hogy én is elengedem magamat. Ja és avval érvel, hogy nekem van időm foglalkozni a testemmel, mert otthon vagyok a 3 gyerekkel. Ez igaz, hogy csak ő dolgozik, de, ha akarna ő is tehetne ez ellen. Kinek van igaza?
#29 félre értesz,nem uszitok senkit sem.
Én csak leírtam ha többszöri kérésre se változik akkor egy ,,s...gbe rúgás" kell.
És nem bántott amúgy sőt hálás vagyok neki,hogy megmondta,a mai napig is imádba foglalom a nevét,konkrétan a szexuális életemet megmentette.
Nyilván ki ai akire hallgatsz fent áll.
Ő sikeres az életben mindenben,lányoknál pláne.
Hát kire hallgasson az ember?
Nyilván akinél van amit te akarsz.
Az lehet, hogy igaz, hogy nem ez a fő ok, de attól még nekem nagyon fontos. Nem olyan vagyok, akinek a külső jobban számít, sőt nekem egyértelműen a belső számít jobban.
Eltávolodtunk egymástól, 2-3 éve még jó volt a kapcsolatunk. Én nem leszek mártír. Adtam neki esélyt a változásra. De nyilván az én hibám, én vagyok a hibás, mert (részben) emiatt nem kell már. Ő semmiben nem hibás, holott ennyit nem bír tenni a kedvemért, hogy lefogy.
Ami volt elmúlt sajnos, és a kérdésre válaszolva, igen, szerettem valaha.
Én nem akarom magára hagyni, mert még rosszabb lenne neki. Meg a gyerekek szempontjából sem..
De max tényleg az lesz, hogy külön szoba és elkezdek mással ismerkedni.
Prostizott is egyébként. (Nem hibáztatom, ha hozzám szexuálisan hozzám sem érhet)
Ne magyarázkodj kérdező te türelmes voltál,mintha magamat olvasnám,az akkori ex csajom ugyanez volt,csak ő még ígérgetett is.
Hogy ő edz,diétázik,aha.
Edzése kb. így nézett ki 20 perc minimális séta,10 perc hasazás.
Ne edzése ennyi volt,amíg én volt,hogy okádni tudtam volna olyanokat edzek,mai napig,van,hogy ki kell hajoljak az ablaknál mert hányingerem van úgy szét szed az edzőm.Hálistennek,hozzáteszem én kereshetnék kifogásokat szívbillentyű betegségem van,mellkasi fájdalom,légszomj,izzadás,de akkor is csinálom.
Pedig kereshetnék kifogásokat én is.
Exem diétája is nagyon komoly volt,zsömlét evett párizsivel,meg néha egy snikerts.
Ő napi egyszer eszik,ezt mondta,akkor is hulladékot,én meg a csirke rizsemet.
Jah és tanárnő volt,ugye a délutánok szabadak,és heti 2-szer ment ,,edzeni" (gyógytornázni,ezt így hívom).
Jah is szedett valami idióta bogyót (drogot magyarul),konkrétan egy dekát nem fogyot tőle ellenben szétcseszi a szervezetet.Ígérte elmegy személyi edzőhöz,azóta is megy,konkrétan még hízott tavaly óta én meg férfiasodtam formálódtam megy le a hasam.
Ez kettőnk között a különbség.
Ki is tettem a szűrét,sajnos kérdező a férjednek ez jó,eltingilingizik,lehet te jól főzöl rá,de tuti eszik szemetet is.(lásd exem diétáját).
Konkrétan a változásra való hajlama lent van nagyon,még zuhannia kell.
Hidd el tapasztalat,kutyából nem lesz szalonna.Bár ne lenne igazam,de te tuti válni fogsz,vagy szenvedésben élsz.
Ne akard egy életed van,Carpe diem.
Igazad van, de az bánt, hogy ez a vége, holott egykor nagyon szerettük egymást. Én nagyon szerettem őt.
A személyisége is 180fokot fordult, nem figyelmes velem.
A lelkem mélyén még mindig nagyon szeretem, de ami volt, az elmúlt.:(
Mindent megtettél kérdező,mindent mintah magamat olvasnám az exem ugyanez volt,csak mellé még hárpia is lett,elkezdte bántani a barátaimat.
Nerm elég,hogy behízott még cseszteti a barátokat.
Ne legyen lelki ismeret furdalásod,az exemmel kelle a férjed egybe rakni :)))
Ez vicc volt ne haragudj,csak poén.
De ennél rosszabb nincsen,ezt neki is el kell fogadnia.
Azert az elesen kivilaglik, h a valaszadok tobbsege nem tapasztalta meg, h milyen amikor elhizik a partnere. Ez nem ugy megy, h na akkor ripsz ropsz fogyasszuk le, zarjuk le a huto ajtajat, zavarjuk le a gymbe, fozzunk egeszsegesen, mert ha valaki nem akar lefogyni, akkor a feje tetejere is allhatok akkor sem fog.
A ferjem elhizott, az alakja kb egy gomboc fele konvergal es hiaba tudja, h dagadt es utal dagadtnak lenni megis nassol este, annak ellenere h mindent eldugok elole, de kepes megenni a suritett tejet is. Erted. Suritett tej.
Vannak itthin edzogepek, kertem, konyorogtem h edzzunk egyutt de mindig van kifogasa. A szulei is raszoltak h el van hizva, de egyszeruen semmi nem hasznal. Lehet hogyha sertegetnem az hasznalna, de nem akarom megbantani. Szoval nem mondom neki h dagadt, meg azt se h nem tetszik csak probalom ravenni a fogyasra-eredmenytelenul.
55 kilo vagyok sportos, csinos, zero gyerek es unfair hogy hozzamentem egy jo pasihoz, es erre kikotottem egy lufi mellett. Teljesen megertem azokat a pasikat akik 20 kilo sulytobblet utan megundorodnak a feleseguktol, hiaba csunya dolog, meg szerelem ide vagy oda ez valahol kibsza masik fellel szemben.
Az egeszsegugyi es esztetikai okokat felreteve, kialalkult egy panikbetegsege mert utalja magat h ilyen dagi ergo elmenni valahova kesz kihivas. Ha elmegyunk talizni a baratokkal, akkor mindig az van benne h ez ilyen szepseg es a szornyeteg dolog, mikozben nem.
A posztoloval ellentetben nem fogom elhagyni, mert nagyon szeretem es nekem o a tarslelkem, de szar erzes, h mar nem jon be mint pasi.
Akármit is mondtok én nem szívesen lennék olyan ember párja, aki úgy viselkedik, mintha a személyi edzőm lenne és a fejemre olvassa, hogy nem vagyok vonzó! Szerintem az ilyen viselkedéssel csak eltávolítja az ember a másikat magától.
Mondom, az ilyesmit csak olyan kapcsolatban tudom elképzelni, ahol soha nem volt vonzalom, csak az illetővel meg lehetett jelenni mások előtt, de amikor már nem szalonképes eldobják.
Kérdező! Előbb írtad, hogy a belső számít jobban. Akkor most mi van a kilókkal?
"A személyisége is 180fokot fordult, nem figyelmes velem." - Ezek szerint nem a hízással van problémáad, de akkor miért azt írod ki kérdésnek? Így mégis hogy lehet erre a kérdésre normálisan válaszolni?!
Te már döntöttél,csak még nincs bátorságod megtenni.
Nekem bűzlik a történeted,nyilván van benne igazság,de szerintem sok szempontból el van ferdítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!