Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális, ha azért menne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha azért menne tönkre a házasságom, mert nem vonzódok a férjemhez szexuálisan?

Figyelt kérdés

Ő férjem nagyon elengedte magát, 125kg. Nem vonzódok hozzá egyáltalán, ezért szex sincsen közöttünk.

Nem haboznék, ha nem lenne 3 közös gyermekünk, de így nem tudom mi tévő legyek. Még fiatal is, 31 éves.

Anyám szerint nem vagyok komplett, hogy ott akarom hagyni, de ez így nem mehet tovább, hogy csak én nyelek.

Én 65 kg vagyok és 3 gyereket szültem, az nem megoldás, hogy én is elengedem magamat. Ja és avval érvel, hogy nekem van időm foglalkozni a testemmel, mert otthon vagyok a 3 gyerekkel. Ez igaz, hogy csak ő dolgozik, de, ha akarna ő is tehetne ez ellen. Kinek van igaza?

2016. márc. 1. 09:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:

Most szerintetek nem próbáltam mindent??

Nem az, hogy rögtön válni akarok, de ez már két éve tart. Amíg 100kg alatt volt, semmi bajom nem volt az alakjával, de az utóbbi két évben lett ilyen.

És igen csúnyákat és bántó dolgokat is mondtam neki, megmondtam, hogy undorodok tőle, amikor szexelni akart.

Én főzök rá, egészséges ételeket próbálok, de sajnos a gyorskaják az élete része lett. Nem is úgy viszonyul hozzám, (persze én se hozzá), mint az elején. Mintha egy teljesen más ember lenne.:( Mint említettem, lelki problémái vannak, amiket próbálok megérteni és megbeszélni vele, de nincs rá normális ok, hogy miért hagyja el a testét.

Most kell döntenem, mert, 10 év múlva ott leszek 40 évesen és megszoksz vagy megszöksz már nem fog működni. 10 évig, ha tűrök és akkor hagyom ott, 40 évesen már nem biztos, hogy egy könnyen találok másikat 3 gyerekkel. Sajnos nem akar változtatni és ez így nem fog működni. Én mindennel próbálkoztam, a lehetséges betegségeket is felsoroltam. Már most magas vérnyomással küzd.

2016. márc. 1. 12:17
 22/63 anonim ***** válasza:
0%
Még azelőtt hagyd ott, mielőtt ő hagyna el téged, mert 65 kiló vagy, és nem 47, a hasad striás, és a melleid megereszkedtek a három gyerek után.
2016. márc. 1. 12:21
 23/63 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem striás a hasam!!!

A melleim sincsenek annyira megerszkedve, sőt, jól néznek ki, nincs bajom velük. Most szoptatok, milyen legyen a mellem??

Amiket te felsoroltál, mind a szüléstől lehet, de ami vele a helyzet, az a nemtörődömség.

2016. márc. 1. 12:27
 24/63 anonim ***** válasza:
100%
gondoltam hogy lesz egy olyan válasz amiben a kérdező az igénytelen elhízott bálna...
2016. márc. 1. 12:52
 25/63 anonim ***** válasza:
49%

Jól látod utolsó,jó magyarság titka tudod :))))

Ugassuk le a kérdezőt mert hát ebbe nyer validációt némelyik.

Az én válaszomat is lepontozták,és jöttek a helyesírással.

Őszintén ki a náthás,túrós,f.....t érdekli a helyesírás most,nem ez volt a kérdés.

Ezt annak a válaszadónak üzenem akinek ez a legnagyobb gondja a helyesírásom.

2016. márc. 1. 12:57
 26/63 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, most még tovább tudsz lépni, és semmi nem hat rá, akkor lépj tovább, esetleg első körben inkább csak költözz vissza a szüleidhez, lássa, hogy nem vagy ott. Hátha mégis összekapja magát.
2016. márc. 1. 12:59
 27/63 anonim ***** válasza:
81%

Szövegértés 1 es , hölgyeim és uraim.

Kérdező: ugyanígy vagyok férfiként, éveket tűrtem, próbáltam segíteni, beszélni vele szépen, csúnyán, semmi nem segített.

Igaz nem csak ennyi oka volt de én úgy döntöttem elválok.

Ha már mindent végig zongorázik az ember, más lehetőség nincs, és emellett pedig évek alatt tényleg kiszeret a párjából az ember. Van aki nem kap észbe hogy mit veszít. Van aki még akkor sem ha kap egy olyan jelzést ami egyértelmű....

2016. márc. 1. 13:07
 28/63 anonim ***** válasza:
21%

Nem tudom milyen az, ha valakit a felszedett kilói miatt nem szeretem tovább... Nekem sohasem volt még ilyen tapaztalatom, pedig a férjem 88 kiló volt, mikor megismerkedtünk és most 130. De én így is, úgy..és mindenhogyan IMÁDOM! Mert nem a testsúlyába szerettem bele...de még csak nem is a külsejébe (persze az is nyerő és fontos is) de a személyisége, a lelke az, ami megfogott..amit szeretek, ami miatt már egyáltalán nem számít a túlsúly..a pocak... Szerintem ilyen esetekben , mint a Tiéd...két ok miatt fordulhat elő.

1. Felszínes vagy. Fontosabb a külső, mint a belső. Nagyon sokan élnek így...nagyon sokan vallják ezt..

2. Lehet, hogy zavar a túlsúly...de nem ez az igazi oka annak, hogy már nem kívánod..már nem szereted. A lelki háttér..összekötöttség...intimitás nincs meg a kapcsolatotokban, ami a szextől egyébként teljesen független dolog. Sőt, én pl csak akkor és azzal tudok szexelni, akivel és amikor a lelki rész okés. Nem érdekel a jó test...jó pasi...meg vágyak. A lelki résznek kell először stimmelnie!

2016. márc. 1. 14:21
 29/63 anonim ***** válasza:
2%

Hát nekem a volt párom ugyanúgy tetszett mikor meghízott is (nő vagyok), max. az egészségét féltettem, mert szerettem. Meg ha a kémia egyszer megvolt, az nem múlik el akkor sem, ha megváltozik az illető teste. Én legalábbis így tapasztaltam. Elég az illatát, érintését éreznem és már lázba hoz! Én nem értem, hogy lehetnek a külsőségek ennyire fontosak egyeseknek. Szeretted, kívántad te ezt a férfit igazán valaha is?

Ha életem szerelme meghízna az sem érdekelne, csak hogy együtt legyünk...

Komolyan, ilyenek miatt válni...

Írtad, hogy vannak lelki problémái, inkább állj mellé, segítsd és támogasd, ha a lelke helyrejön, lehet a kilói is távoznak.

48%-os!

Te meg azért uszítod itt a párok tagjait, hogy olvassák egymás fejére, hogy gusztustalanok, mert veled is ezt tették annak idején és igenis bánt téged a dolog! De ha másoknak is csak rosszat akarsz, attól neked még nem lesz jobb!

2016. márc. 1. 14:22
 30/63 anonim ***** válasza:
75%
És azt hiszem kérdező, nálad a második lehetőség áll fent. A túlsúly már csak hab a tortán. Nem az az oka, hogy már nem kívánod, nem szereted a férjed, a hanem az, hogy mindketten..mert hogy igen, Te is..változtatok az együtt töltött idő alatt...csak éppen más-más irányba. Amit ha nem sikerül egy útra, egy irányba terelnetek...ennek a házasságnak előbb-utóbb vége lesz.De ennek nem a szexhiány lesz a fő oka.
2016. márc. 1. 14:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!