Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális, ha azért menne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha azért menne tönkre a házasságom, mert nem vonzódok a férjemhez szexuálisan?

Figyelt kérdés

Ő férjem nagyon elengedte magát, 125kg. Nem vonzódok hozzá egyáltalán, ezért szex sincsen közöttünk.

Nem haboznék, ha nem lenne 3 közös gyermekünk, de így nem tudom mi tévő legyek. Még fiatal is, 31 éves.

Anyám szerint nem vagyok komplett, hogy ott akarom hagyni, de ez így nem mehet tovább, hogy csak én nyelek.

Én 65 kg vagyok és 3 gyereket szültem, az nem megoldás, hogy én is elengedem magamat. Ja és avval érvel, hogy nekem van időm foglalkozni a testemmel, mert otthon vagyok a 3 gyerekkel. Ez igaz, hogy csak ő dolgozik, de, ha akarna ő is tehetne ez ellen. Kinek van igaza?

2016. márc. 1. 09:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:

39!

Már írtam, hogy volt elhízott párom, de emiatt nem dobtam volna. A nemi élet is működött.

2016. márc. 2. 16:46
 52/63 anonim ***** válasza:

Szerintem itt a lelki problémákat kellene a középpontba helyezni, mert abból indul az összes többi. A hanyagság, a hízás, az elhidegülés...minden.

Mi váltotta ki nála ezeket a lelki gondokat? Járt már szakembernél, pszichológusnál? Ha sikerülne leküzdenie ezeket a dolgokat, lehet, hogy újra motiválható lenne. Így viszont tényleg nem mész vele semmire.

Egyenlőre próbáld meg jegelni a fogyás témát, és beszéld rá egy pszichoterápiára. Ha ez sem működik, akkor tényleg baj van.

2016. márc. 9. 18:24
 53/63 anonim ***** válasza:

"pszihológus, szakember, pszihoterápia"

Ezekről még a normálisabb nők is tudják, hogy baromság, idő és pénzpocsékolás.

azoknak találták ki akik szeretik ha az ő lelkükkel foglalkoznak.

Egy férfi csak legyintene erre, természetesen.

2016. márc. 9. 19:07
 54/63 anonim ***** válasza:
37%

Szóval te gyakorlatilag egy testhez mentél feleségül, és az embert nem szereted. Ha szeretünk valakit, annak nincs mércéje. Nincs az, hogy ha ennyi kiló akkor szeretem, ha annyi akkor meg nem szeretem. Ha pedig szeretsz valakit, akkor kívánod is.

Én 90 kilósan ismertem meg a férjemet, most 6 év után 110, és az érzéseim nem változtak iránta imádom, szeretem őt, és kívánom is. És ez nem változna akkor sem, ha 125 kiló lenne, mert akkor is ő lenne, az a férfi akibe szerelmes lettem. Bár ő tudja, és érzi, hogy az egészségének nem tesz jót ez, ezért mondta is, hogy visszafogja az édességet. A mozgással nincs gondja.

1 dolog van ami miatt le kellene fogynia a férjednek, és az az egészsége. De ezt neki kell akarnia. Ha cseszegeted, azzal még inkább az evésbe fog menekülni. Adj neki egy kis időt.

Ha valamelyik gyerekednek súlyproblémái lesznek akkor őt is el akarod majd hagyni? Borzasztó, hogy egy házasságban ilyesmi felmerülhet egyáltalán.

2016. márc. 16. 23:15
 55/63 anonim ***** válasza:

Utolsó,a kérdező egy csinos formás NŐ.

Érted aki add magára nem véletlenül,igényes.

Könyörgöm a férje izmos,jól kinéző pali volt most meg egy zsírmalac,igénytelen ember lett aki semmit se tesz magáért.

Tehát a nő szülés után egy bombanő a pasi meg egy igénytelen ....at lett.

Nem így jöttek össze,a kérdező nem ezt kérte,ő az izmos,sportos,férfit akarta.

Hiába mondom a külső meg fog a belső megtart Utolsó.

A puncinak nedvesnek kell lennie,érthető,hogy nem indul be egy dagadt férfire,és nem is fog.

Amikor egy ilyen nő simán kap egy kisportolt,sikeres,gazdag stílusos férfit,aki még az ágyban is jó.

Szerinted nem fog lelépni?Dehogynem,simán a szeretet lerombolja egy igénytelen másik.

Én nekem is ez volt,csak nálunk én vagyok a piperkőc pasi,aki mindig tiptop ruhákba jár,mindig igazítom a szakállam,szolárium,heti 4 edzés edzővel,odafigyelek a kajára,karrierem is építem,hogy egy vonzós,sikeres,gazdag,kiváló szerető legyek a barátnőmnek.

Ő meg nem jött velem,kamuzta,hogy edz közben meg kimerült egy kis sétában a futópadon meg csinált 2 hasat,ez volt a nagy edzés a diétája meg zsömle parizerrel és snickert evett,de ,,gyógyszertől" várta a megoldást.

Holott tanárnőként ezerszer több ideje lenne mindenre csak egy lusta ,,jó az,van rajtam mit fogni" igénytelen nő lett,akire nem hogy beindulni nem tudtam egy légtérbe nem tudtam már elviselni.Undorodtam tőle,ki is vágtam rövid úton,ha én megteszek mindent magamért akkor neki is kutya kötelessége vagy keressen egy rangon aluli párt aki ezt eltűri én nem és nem is fogom senkitől.

Minőséget akar akkor neki is azt kell nyújtania.

Amikor én kelek reggel 7-kor mert az edzőmmel megyek edzeni 1 óra súlyzós és még 40 perc kardió hegymenetben,szakad rólam a víz,kb. 4-5 óra alvás után megyek le edzeni,aztán meg megyek dolgozni,tolom a külföldi meetingeket aztán este meg tréningem van szakmai,hogy még jobb legyek többet keressek.

Na én kereshetnék kifogásokat,de mégis megyek és csinálom,nincsen ilyen gondom,sőt már néha ,,mennyasszony"-nak hívnak.

28Ffi

2016. márc. 17. 00:39
 56/63 anonim ***** válasza:

Értem én, és már írtam is. A kérdező hozzáment egy testhez, amit jó volt mutogatni, most meg már cikinek érzi. De nem szereti ezt a férfit. Kb sose szerette, ha a szerelmét kilókban mérik.

Összejöhetnétek egyébként. Összeillenétek.

2016. márc. 17. 09:50
 57/63 anonim ***** válasza:

Hasonló a hasonlóhoz,ha te megteszel magadért mindent nem várod el,hogy ő is megtegyen?

Ha te neked a vezetőd kifizet nettó 800.000-t havonta akkor nem várja a teljesítményt?

Hát dehogyis nem.

Aki piacképes az mind nézni fogja,aki nem az az elfogadja hiszen nincsen lehetősége válogatni.

Össze is jönnék vele az tuti,velem nem járna rosszul,ambíciózus,kisportolt,eléggé sikeresnek vallott férfi vagyok.

Csak egy a bökkenő,nekem van barátnőm aki külsőleg IS és belsőleg Is nagyon toppon van,akármelyik lány mehetne hozzá tanulni,hogyan kell egy férfivel bánni,megtartani,hogyan kell öltözködni,szexynek lenni.

Sokan tanulhatnának tőle is.

2016. márc. 17. 10:06
 58/63 anonim ***** válasza:

"A kérdező hozzáment egy testhez, amit jó volt mutogatni, most meg már cikinek érzi."

Jaj de egyszerűen gondolkodsz. A kérdező nyilván nem csak a testhez ment hozzá, hanem kellett a pasi lelke is, ami miatt őt választotta.

És ha egy kicsit is felfogtad, amit a kérdező írt, a pasi sem testileg, sem lelkileg nem tudja megadni a kérdezőnek azt, amire vágyik.

Testileg azért nem, mert egy 125 kilós zsírmalacra hízott, megértem a kérdezőt, hogy ez nem vonzza, így aztán nehezen működik a kémia.

Lelkileg meg azért, mert nem figyel a kérdezőre, nem hallgatja meg, és ahelyett, hogy valamit is tenne a kapcsolatért, inkább prostizik. Utóbbi szerinted elfogadható? Ennyi erővel ő is fogja vissza magát, és éljen szex nélkül, aztán szeresse a felesége lelkét.

Nem érzed ezt egy kicsit igazságtalannak?

2016. márc. 17. 12:54
 59/63 anonim ***** válasza:

Akkor fogja magát a kérdező, és hagyja ott. Ja bocs, azt nem teszi meg, mert a férje tartja el, és kényelmes:)

Később majd ha a gyerekei megkérdezik tőle, miért lett "hétvégi" apukájuk, mondja a szemükbe, hogy lecserélte egy kigyúrt pasira, mert apu már nem volt az, és neki ez a legfontosabb.

Ha igazán szeretsz valakit, a lelkét is szereted, akkor a felszedett, vagy leadott kilók nem fognak ezen változtatni. Sem az érzéseken, sem a fizikai vonzalmon.

Te sosem fáradsz ebbe bele? Nem érzed mennyire kényszeres amit csinálsz? Szerintem borzasztó olyan kapcsolatban élni, ahol minden percben tiptopnak kell lenni, különben retteghetünk mikor dob ki a francba a másik. Dobjunk a kukába mindent ezért... Szomorú, hogy egyeseknek ennyit ér egy házasság. Én ezt gondolom.

A prostizás meg nyilván nem helyes, de ha a feleség nem fekszik le vele...igaz, normális párt is kereshetett volna.

2016. márc. 17. 16:19
 60/63 anonim ***** válasza:
Nem csodálom, hogy nincs kedve a felesége lelkecskéjét ápolgatni, mikor a kedves feleségének más dolga sincs, minthogy folyton cseszegesse a súlya miatt.
2016. márc. 17. 16:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!